maandag 7 mei 2012

Bijna-Moederdag!Advertorial


Vanmorgen schreef ik er al over, zondag is het moederdag! Maar hoe zit dat nou met de bijna-moeders, de moeders die bijna een kindje verwachten? Want ook zij verdienen een bloemetje! Om iedereen daar aan te herinneren, roept het Bloemenbureau de periode vóór Moederdag uit tot Bijna-Moederdag. Twee weken lang zetten ze nog niet de moeders in het zonnetje, maar de bijna-moeders. Alle vrouwen die in verwachting zijn, maar nog net niet een échte moederdag meemaken. 

Je kunt je zwangere zus, nicht, tante of vriendin vanaf 1 mei opgeven voor een gratis Bijna-Moederdagboeket via Mooiwatbloemendoen.nl. De bijna-moeder kan dan ook nog kaartjes voor de Floriade winnen!
Het enige wat je hier voor moet doen, is vertellen wat bloemen met de bijna-moeder doen? De origineelste inzendingen worden beloond met schitterende roze of blauwe bloemen, afhankelijk van of het jongetje of een meisje wordt. 

Ook trekt er een bloemenautomaat door het land die Bijna-Moederdagboeketten uitdeelt. Wanneer een vrouw er voor gaat staan en langzaam ronddraait, wordt automatisch gedetecteerd of de vrouw in verwachting is. En als dat zo is, mag ze kiezen voor roze of blauwe bloemen. (zie bovenstaande video!)

Geef een bijna-moeder op, want ook zij verdiend een bloemetje. En, vergeet je eigen moeder ook niet een bloemetje te geven ;)