woensdag 23 mei 2012

DIY Aardbeien chocolade masker


Vandaag wil ik graag een DIY masker met jullie delen. In dit masker zit o.a. aarbeien en cacao, een heerlijk chocolade masker met zoete aardbeien dus. Perfect voor ieder huidtype, je huid zal weer gezond, stralend en fris aanvoelen. Lees verder om het recept van deze DIY te bekijken en het bijbehorende filmpje.

Je begint met drie aardbeien, je haalt de kroontjes er af en prakt het dan. Daarna voeg je er een eetlepel yoghurt aan toe. Daarna nog twee theelepels honing en goed mengen! Meng drie theelepels cacao door het mengsel, net zo lang tot dat er een papje ontstaat. Breng het masker aan op je gezicht en laat het een kwartiertje intrekken. Daarna weer afspoelen met lauw warm water.


Honing werkt kalmerend voor de huid, daarnaast wordt de huid hierdoor goed gereinigd. Yoghurt werkt verkoelend en voedt je huid. Aardbeien geven je huid een gezonde glow en de pitjes in de aardbeien scrubben je gezicht op een milde manier. Cacao verzacht je huid en geeft je huid ook een gezonde glans. Kortom: als je dit masker gebruikt zal je huid er zacht, schoon en stralend uit zien.
Hebben jullie nog meer ideetjes voor DIY's? Laat het me dan vooral weten in een comment!

Lots of love, Lotte