maandag 7 mei 2012

Moederdag tips


Volgende week zondag (13 Mei) is het alweer moederdag, dé dag dat je je moeder eens even extra in het zonnetje kan zetten. Eigenlijk hoort het elke dag moederdag te zijn, waarom speciaal op deze ene dag? Nou omdat we onze mama extra mogen laten weten, dat ze de liefste is! Vandaag wil ik jullie tips geven voor moederdag, welke cadeautjes kun je geven en hoe kun je je moeder laten genieten van deze dag..  psst, niet verder lezen mam ;)

Het gaat niet om een groot cadeau, in ieder geval, bij onze mama niet. Het gaat er om, dat je je moeder laat weten hoe veel je van d'r houdt! Met een cadeautje kan dat natuurlijk, maar er zijn nog veel meer leuke ideetjes toch?


Begin met een goed ontbijt, met haar favoriete broodjes, beleg en koffie! Zet er een lief kaartje bij, met een lieve boodschap. Ik weet zeker dat haar dag helemaal goed begint.De rest van de dag kun je je moeder eens even lekker verwennen! Geef d'r een manicure (je kunt direct haar favoriete nagellakje cadeau geven). Mijn moeder houdt van neutrale kleurtjes, zoals dit lakje hierboven van Essence. Geef d'r een lekkere handmassage, scrub, nagels vijlen en lakken. Wedden dat ze het heerlijk zal vinden!

Behalve een manicure, kun je natuurlijk ook een lekker masker of scrub voor d'r maken. Ja, je leest het goed. Gewoon zelf maken, of juist samen maken, ook heel gezellig! Maak bijvoorbeeld een lekkere aardbeien scrub.


Organiseer een high tea. Gewoon thuis! Maak lekkere cupcake's, macarons, brownies, sandwiches en alles wat je moeder nog meer lekker vind. Zet een grote kan met thee en high tea'en maar!


Neem je moeder een dagje mee shoppen. Altijd gezellig toch? Het is zondag, dus niet alle steden zijn open. Maar ik heb het even opgezocht! Je kunt een dagje gaan shoppen in Almere, Amsterdam, Haarlem, Rotterdam en Den Haag.Dan nu wat aandacht voor de cadeautjes. Ik kan hier heel kort over zijn, kies iets uit, wat bij haar past. Een cadeau dat écht voor haar zelf is, waar ze zelf van kan gaan genieten. Een parfum, een beauty product of iets anders waarmee je haar helemaal verwend.

Mijn zusje en ik zijn al samen op pad geweest, om wat cadeautjes voor onze moeder te kopen. Het zijn geen dure cadeau's, maar wel cadeautjes waar ze echt blij mee zal zijn. Cadeautjes die bij haar passen en waarbij ze een lach op haar gezicht krijgt :).


Enne, zorg er voor dat ze niet de was gaat doen, gaat schoonmaken, afwassen, opruimen.. Want het is moederdag! Dat doen de kinderen die dag wel, toch? Fijne moederdag!

Lots of love, Lotte