zondag 10 juni 2012

SALE by SuperTrash


Een prachtig merk vind ik, SuperTrash. De kleding, de sieraden, de sandaaltjes, de pumps. Werkelijk alles van dit merk vind ik mooi. Helaas is het niet echt goedkoop, je moet er wel wat centjes voor neer leggen. Maar.. niet in de Sale! Op dit moment heeft SuperTrash al aardig wat items in de Sale staan. Dat maakt het allemaal net even wat aantrekkelijker, wat jullie?

De Thousand Ways Dress van Supertrash is in veel kleuren verkrijgbaar, een aantal kleuren zijn in de aanbieding en gaan voor de helft van het geld weg. Er is trouwens ook een speciale Thousand Ways Dress voor het EK uitgebreid en deze kost maar 9,99 Euro! Op dit moment is deze wel uitverkocht..
SuperTrash heeft bovenstaande laarsjes, pumps en sandaaltjes in de Sale. Ik vind ze echt super gaaf, zou ze alle drie wel willen hebben. De oorbellen zijn trouwens ook super voor de zomer! Lekker opvallend en vrolijke kleurtjes.

Heb je altijd al eens wat willen kopen van SuperTrash of ben je gewoon ST fan, dan moet je de webshop snel even bezoeken. De SALE items gaan razend snel, dus als je iets wilt hebben zou ik snel bestellen!

Lots of love, Lotte