dinsdag 5 juni 2012

Sephora Express nail polish remover


De Sephora Express nail polish Remover is een nagellak remover die er in een handomdraai voor zorgt dat je nagellak van je nagels is. Zonder losse wattenschrijfjes of nagellakremover flesjes. Ik gebruik deze handige remover van Sephora nu ruim een jaar, tijd voor een update er over!Beauty producten die er voor zorgen dat sommige dingen nét wat makkelijker en sneller gaan, kijk daar ben ik dol op! De Sephora Express nail polish remover is zo'n product. Deze remover bevat geen aceton en parabenen, fijn.
In het potje zit 75 ml remover en ik doe daar een half jaar mee. Daarbij reken al dat swatchen voor m'n blog ook bij mee! Heel zuinig in gebruik dus.


In het potje zit een soort spons met een gaatje, het is de bedoeling dat je je nagel hier in doopt en je vinger rond draaid. Voor je het weet is je nagellak verdwenen. Super snel en ze zijn ook nog eens heel schoon.


Tijd om het jullie te laten zien! Nagels met afgebladerde nagellak.


Rond draaien in het potje..


En foetsie!

Echt waar, wat een uitvinding is dit! Hier wordt elke nagellak addict of beautyblogger blij van. Ik stap in ieder geval niet meer over op de flesjes remover en wattenschrijfjes. Waarom zouden we moeilijk doen, als het zo makkelijk kan?
De Sephora Express nail polish remover kost 9,95 Euro en is te koop bij de Sephora.

Lots of love, Lotte