zaterdag 23 juni 2012

Trend: Neon colors


We kunnen er niet meer om heen, neon is dé trend van deze zomer. Neon op je nagels, in je kleding en in je make-up. Neon geel, roze, blauw, groen of oranje. Hoe feller, hoe beter! Lees verder voor meer inspiratie op neon gebied.Nog meer neon, ter inspiratie. Wauw, die gele neon pumps!


Neon kleurige nagels, sowieso een trend die deze zomer niet mag ontbreken. Op je teennagels aan het strand of op je handdoekje aan het zwembad. Of wat dat je van neon roze nagels, bij je zomer outfit! Zowel Urban Decay als China Glaze kwamen met een nagellak collecite, met neon kleuren.


Neon roze lippen met MAC Viva Glam Nicki Minaj! Deze hoort zeker tot mijn favoriete lipsticks, lekker fel en perfect voor een zonnige zomerdag.


Behalve op beautygebied, zien we ook veel neon in de fashion winkels! Zo heeft H&M bovenstaande neon items in haar online shop, met deze items doe je helemaal mee met de trend.

Je kunt neon kleuren primam met elkaar combineren, maar je moet er wel een beetje lef voor tonen. Ik zou dit zelf niet doen, maar het zou wel prima kunnen! Als ik neon draag, op beauty of fashion gebied, combineer ik dit liever met neutrale kleuren. Op deze manier zal de neon kleur extra opvallen!

Lots of love, Lotte