vrijdag 13 juli 2012

MAC Heavenly Creature: Solar Ray


De prachtige blush Solar Ray, komt uit de MAC  Heavenly Creature collectie, die vorige week zaterdag in de winkel kwam! Na het zien van de persberichten, wist ik het zeker, Solar Ray moest van mij worden. Deze collectie zit trouwens vol hemelse producten! Mineralize blushes, MSF's, baked oogschaduws. Een collectie om bij weg te dromen, voor de MAC fans onder ons! Lees verder voor nog meer eye-candy van Solar Ray.
Ware eye-candy, dat is het zeker! Solar Ray is een mineralize blush en bevat 3,2 gram product. De mengeling van kleuren, maakt deze blush zo bijzonder. Je ziet een peachy/ roze kleur, met daardoor heen een gouden kleur. De blush bevat behoorlijk wat shimmer, dus je moet niet vies zijn van glittertje hier en daar. Wat een beauty is het!Het enige nadeel van de blush is, dat hij wat korrelig is. De blush bevat veel shimmer en is baked, dan zie je vaak dat ze wat sneller korrelig zijn. Jammer, maar hé, dat gaat niet op tegen alle voordelen! Ik was heel benieuwd naar het pigment van deze blush, welke kleur zou er uit komen als je beide kleuren zou gaan mengen? Tijd voor de swatches!


De kleuren apart van elkaar.


Gemengd.


Aangebracht op mijn wangen!

De blush is niet sterkt gepigmenteerd, maar door meerder laagjes aan te brengen en goed te blenden, krijg je bovenstaand resultaat. Er onstaat een prachtige gouden glans, met een roze kleurtje er door heen. Een heel uniek kleurtje en de glans is gorgeous! De Solar Ray blush kost 22,50 Euro.

Hebben jullie wat uit de MAC Heavenly Creature collectie kunnen scoren of zijn jullie dat nog van plan? De collectie is tijdelijk verkrijgbaar, dus wees er snel bij als je nog iets wilt hebben.

Lots of love, Lotte