zaterdag 14 juli 2012

Preview Lush Emotional Brilliance


Ik heb heel leuk nieuws voor jullie, of eigenlijk Lush heeft heel leuk nieuws! Lush is een heerlijk merk, zeepjes, creme's, shampoo's, reinigingsproducten.. Maar het enige wat ik nog miste was, make-up! Lush introduceert de Emotional Brilliance, geen make-up, maar word up! Hiermee ontdek je zelf welke kleuren bij jou passen en bij welke momenten. Ik was aanwezig bij de lancering van Emotional Brilliance, kijk onderstaand filmpje en lees vooral even verder voor meer foto's en informatie. Dit gaan jullie leuk vinden!


Hoe leuk is dit, ik ben helemaal enthousiast! Ik niet alleen trouwens, Vera was ook helemaal vol lof! Tijdens het event mochten we de producten zelf al even proberen en onze eerste indrukken zijn erg positief! Veel vloeibare producten, geschikt voor een gevoelige huid en veel kleur. Eigenlijk zit er voor iedereen wel een mooi product bij. Felle lippen, eyeliner of ga voor een natuurlijke look met de cream oogschaduw.


Eyes Right - mascara 14,95 Euro.
Een mascara die je wimpers niet alleen zwart kleurt, maar ze ook verzorgt en voedt? Een mascara die zacht genoeg is voor de meest gevoelige ogen? Eyes Right van Lush! Met slechts één conserveringsmiddel (de meeste mascara’s bevatten tussen de 4 en 6) is deze niet irriterend voor je ogen. Boordevol vitamines en mineralen, door o.a. de verse tarwegras-infusie dat zeer voedend is. Japan- en carnaubawas zorgen ervoor dat de mascara mooi blijft zitten: smudgeproof! Mooie, gezonde, wapperende wimpers? Eyes Right dus!

Translucent Face Powder 14,95 Euro.
Een huidverzorgende, transparante, lichtreflecterende gezichtspoeder, die je een natuurlijke en gezonde glow geeft. Het is bovendien geschikt voor alle huidtypes. Het kan gebruikt worden over je foundation en zorgt voor een glansvrije afwerking. Uiteraard ook geschikt om te gebruiken over alleen een moisturiser, voor een natuurlijke look. Een beetje aanbrengen op je ooglid, en je eyeliner zit muurvast, zonder te vlekken. Jojobaolie zorgt ervoor dat je huid.

Skin Tint (Charisma) 14,95 Euro.
Onze Skin Tints zijn ontworpen om te mengen met je favoriete Colour Supplement of moisturiser, maar kunnen ook worden gebruikt als een primer. We hebben deze twee producten gemaakt met verzachtende en kalmerende ingrediënten als basis, zoals gestoofde haver, amandel-en jojoba-olie, cacaoboter en oranjebloesemwater, voor een matte, gezonde uitstraling. Deze basis zorgt ervoor dat de pigmenten mooi tot hun recht komen op je huid, maar is tegelijkertijd ook heel voedend.  

Skin Tint (Feeling younger) 14,95 Euro
…werkt als een gezichts-highlighter waardoor je huid een heldere, jeugdige uitstraling krijgt. Je kan  het op verschillende manieren gebruiken – vlak onder je wenkbrauwen en op je ooglid voor een liftend effect; op je jukbeenderen voor een jeugdige glow; onder je ogen om donkere kringen te verdoezelen; op je decolleté voor een sexy glans. De basis van o.a. havermout en amandelolie verzorgt elke huidtype.


Swatches van de Skin Tint's, links Feeling Younger en rechts Charisma. Pretty!


Liquid Lips 17,95 Euro
Laat je lippen spreken, terwijl ze worden verzorgd met een basis van onze Ultrabalm:  jojobaolie, candelila- en rozenwas. Je lippen worden voorzien van een prachtige, langhoudende kleur en voelen glad, zacht en verzorgd aan. Je kunt kiezen uit 13 verschillende kleuren.

Eyeliner 17,95 Euro
Lush introduceert eyeliners in 11 levendige kleuren, allemaal met een zachte, verzorgende basis van rozen of ogentroost. Onafhankelijk en Fantasie zijn 2 smudge-proof eyeliners, op basis van ogentroost, een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt bij gevoelige ogen of tegen irritaties. De andere 9 eyeliners hebben dezelfde basis als de Cream Eyeshadows en zijn gemakkelijk te mengen en te blenden.

Cream eyeshadow 17,95 Euro
Oogschaduws in maar liefst 6 prachtige, krachtige kleuren. Het zijn uitgesproken, kleurrijke producten, die je ook gemakkelijk kunt blenden voor een zachter effect. Rustgevende rozenblaadjes infusie, amandel- en jojobaolie vormen een zachte, verzorgende basis voor de meest gevoelige huid. De capuacuboter zorgt ervoor dat de eyeshadows prachtig gepigmenteerd zijn, gemakkelijk aan te brengen en te blenden, zonder te vervagen.


Een aantal swatches van de Liquid Lips en Eyeliner's.

Net als alle andere producten van Lush, worden deze producten ook vers en met de handgemaakt. De producten zijn veganisistisch en worden natuurlijk niet op dieren getest.

De Emotional Brilliance collectie past perfect bij het beeld dat ik al van Lush had! Wat een heerlijke producten, ik heb helemaal zin om er mee te gaan spelen. Een review van deze producten volgt zeker nog! De cream eyeshadows heb ik zelf niet, maar 21 juli sta ik voor de Lush om deze alsnog te kopen! Vanaf deze datum zullen de producten uit de Emotional Brilliance verkocht worden in de winkels en in de online shop. Hebben, hebben, hebben!

Lots of love, Lotte