maandag 27 augustus 2012

Arke - Ontdek de wereld in een week

Advertorial
 
Voor de meesten onder ons, zit de zomer vakantie er al bijna op. Maar waarom zouden we niet nog even nazomeren, voordat we de koude winter weer in gaan? Arke vind een weekje nazomeren, op één van de mooiste plekjes op de wereld dan ook een heel goed idee. Wat dacht je van Kaapverdië, Dubai, Zanzibar, Kenia, Sri Lanka of Florida?


 
Misschien zijn dit wel niet de plekjes, die hierbij het eerst in je opkomen. Maar des te leuker om in het najaar deze plekjes eens te kunnen bezoeken, toch?
Ik vertel je, wat deze steden ons te bieden hebben!
 
 
Hmm, zie jij je jezelf hier ook al helemaal genieten? Ik in ieder geval wel!
 
Heb jij bij het nazomeren zin in tropische eilanden onder een stralende zon met wuivende palmen, witte stranden en een turkooizen zee? Dan zeg ik ga voor Zanzibar en Kaapverdië! Als of je een weekje in het decor van een reisbrochure door brengt. Als watersportliefhebber, kun je hier je hart helemaal ophalen.
 
Nepal en Kenia zijn the place to be, wanneer jij meer een avontuurlijk type bent.  Nepal is een land vol extremen met besneeuwde Himalaya toppen, jungle, neushoorns, verstilde dorpen, uitgestrekte nationale parken en natuurlijk kleurrijk Kathmandu. Fans van de Big Five kunnen Kenia niet overslaan. Nergens ter wereld vind je zo’n mooie combinatie van strand en safari met wildparken die tot de mooiste ter wereld behoren.
 
Houd je meer van afwisseling en combinatie's, het kleine land Sri Lanka herbergt een schat aan prachtige stranden, authentieke badplaatsjes, tempels en oudheden. En de Malediven liggen hier zowat om de hoek! Wauw, dit lijkt me echt prachtig!
 
Ga je voor fun in the sun en iets meer luxe, ik zeg Dubai en Florida! Dubai, Een excentrieke bestemming waar stad en strand moeiteloos in elkaar overlopen. Skiën in de woestijn in het grootste indoor ski-oord ter wereld, is maar één van de vele bijzondere plekjes. In Florida is voor iedereen wat te vinden. Zonovergoten stranden, bruisende steden zoals Miami, wereldberoemde pret- en attractieparken, het Kennedy Space Center, de Everglades en de Florida Keys maken allemaal deel uit van een spectaculair stukje VS dat zelfs in de winter een meer dan aangenaam klimaat heeft!
 
  • Dubai 5 dagen, 4 overnachtingen, logies/ontbijt Inclusief ArkeFly vlucht v.a. 399,- p.p. 
  • Kaapverdië 8 dagen, 7 overnachtingen, logies/ontbijt Inclusief ArkeFly vlucht v.a. 499,- p.p. 
  • Florida 9 dagen, 8 overnachtingen, logies Inclusief ArkeFly vlucht v.a. 599,- p.p. Nepal 10 dagen, 9 overnachtingen, logies/ontbijt Inclusief ArkeFly vlucht v.a. 699,- p.p. 
  • Kenia 9 dagen, 8 overnachtingen, halfpension Inclusief ArkeFly vlucht v.a. 699,- p.p.   
  • Sri Lanka 10 dagen, 9 overnachtingen, logies/ontbijt Inclusief vlucht v.a. 799,- p.p. 
  • Zanzibar 9 dagen, 8 overnachtingen, All Inclusive Inclusief ArkeFly vlucht v.a. 799,- p.p.

In de eerste of tweede week van september, wordt er een te gekke facebook game gelanceert. Op welke bestemming zie jij jezelf al helemaal nazomeren?