dinsdag 28 augustus 2012

Reiniging & verzorging routine (+ video)

 
Het reinigen van je huid is heel belangrijk, ik blijf het gewoon altijd roepen! Zowel 's ochtends en 's avonds, reinig je je huid. En ja, ook als je geen make-up op je snoetje draagt. Mijn reinigings routine is simpel, maar geeft een goed effect op mijn huid. Want onthoud goed, met een gereinigde en gezonde huid, komt make-up ook veel mooier uit. Lees verder en bekijk mijn video!

 

 
Tijd om alle producten eens even op een rijtje te zetten!
 
 
Ik begin altijd met mijn ogen en hiervoor gebruik ik de Sephora Instand eye make-up remover. Deze is echt heerlijk! Super zacht en mild voor de tere huid rondom je ogen. Daarnaast verwijderd hij de make-up heel gemakkelijk, zelfs waterproof make-up.
 
 
De reinigings milk en toner van Avene, heb ik nu een tijdje in gebruik. Ook deze producten zijn zeer mild voor mijn gevoelige huid. Ze voelen zacht aan, maar verwijderen mijn make-up als sneeuw voor de zon! Deze producten zijn trouwens ook bedoeld voor de zeer droge huid.
 
 
 
De Lait-Creme Concentre van Embryolisse, ja jongens, wat moet ik hier nou nog over zeggen. Dit product is echt dé uitkomst voor mijn huid. Ik heb echt al zoveel creme's voor mijn (gezichts)huid geprobeerd, maar overgevoelige huid geeft hier zo snel een reactie op. Bij Embryollise dus niet, hij is vloeibaar, zacht, voedend en trekt snel in. Heerlijk, dit. (lees hier mijn review)
 
Mijn reinigingsroutine, super easy! Ik benieuwd naar die van jullie, hebben jullie tips en aanraders?
Ik scrub mijn gezichtshuid trouwens (bijna) nooit, vaak heeft dit geen goed effect op mijn gevoelige huid en de meeste scrubs zijn te grof. Wel gebruik ik af en toe een lekker, voedend masker!
 
Lots of love, Lotte