woensdag 26 september 2012

De Bijenkorf - De Dwaze Rij


Advertorial
 
Op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober vindt de 29e editie van de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf plaats. Gillende dames, die allemaal het zelfde jasje willen scoren. Of rijen lang voor de parfum die nu voor de helft, van de helft weg gaat.. Daar staat de DDD bij de Bijenkorf om bekend, fijne aanbiedingen en actie's die je niet voorbij wilt laten gaan.
 
Dit jaar is het thema 'Dans' gekozen. Met een modieus assortiment, meer bijzondere artikelen, digitale stunts en diverse optredens zal de drie daagse dwaasheid in alle filialen van de Bijenkorf compleet zijn!
Op donderdag 4 oktober om 07.30 uur wordt op de Dam in Amsterdam de aftrap gegeven met een Dwaze Cadeau Regen waarbij met de smartphone dwaze prijzen te ‘vangen’ zijn. Dit jaar zijn er meer digitale vernieuwingen, waaronder de mogelijkheid om Drie Dwaze Dagen-artikelen via de Bijenkorf App te bestellen. .
 
Gister is de online Game 'De Dwaze Rij' van start gegaan. Bijna 10.000 klanten staan al in de befaamde Dwaze Rij! Doe mee met de game en maak kans op waanzinnige prijzen. Misschien ga jij er wel met de hoofdprijs van door, waarbij je met 1000 Euro, als eerste mag shoppen!
 
Vanaf 09.00 uur laat de portier groepen gefaseerd toe tot de webshop van de Bijenkorf. Ook zijn er volop feestelijke activiteiten via de social media kanalen.
Klanten die op Pinterest een Drie Dwaze Dagen-pinboard maken met hun vijf favoriete artikelen, maken elke dag kans op een cadeaucard van € 250,-. Op de Facebook-pagina kunnen cadeaucards gewonnen worden met de Dwaze-fruitautomaat en via Twitter maken bezoekers daarop kans als ze tweeten in welk filiaal ze shoppen.
 
  • Doe mee met de game 'De Dwaze Rij'
  • Bekijk hier de folder
 
De filialen openen op 4 oktober om 08.00 uur, de webshop om 09.00 uur. Wees er optijd bij en shopse!