zondag 30 september 2012

Favorieten, september 2012

 
We zijn alweer aan het einde van de maand september en ik vond het wel weer eens tijd worden om mijn favorieten met jullie te delen. Ik heb voor een aantal producten gekozen die ik zeker wekelijks of sommigen zelfs dagelijks gebruik. Kijk je mee?

 
 
Een aantal verzorgings producten, mooie make-upies en een prachtig lakje van Essie.
 
 
De Qiriness Le Wrap Exfolys mask, wat een verukkelijk masker is dit! Ik breng hem aan en na een minuutje spoel ik hem af. Hij maak mijn huid super zacht. De Sephora Instant eye make-up remover vewijderd mijn oogmak-up snel, goed en voelt ook nog erg mild aan. Aanrader!
 

Essie Recessionista is mijn ultieme najaars lak! Een prachtig bordeaux/ paars kleurtje, hij staat chiq en ik ben weg van Essie lakjes. Hij komt trouwens uit de najaarscollectie, die op dit moment te koop is.
 
 

Sleek Rose Gold blush, heeft volgens mij geen uitleg meer nodig, toch? Een bijzonder mooie, warme blush. De baked oogschaduws van Kiko gebruik ik de laatste tijd enorm vaak, mooie aarde tinten. Boven zie je 103 en onder 208, ik combineer beide duo's graag bij elkaar.
 

Mijn lippen zijn er de laatste tijd vaak slecht aan toe. De Kiehl's Lip Balm weet mijn lippen op die momenten weer in goede conditie te brengen. Heerlijk vettig en voedend.
 

Make-up Forever Aqua Shadow in de kleur 28 E, een prachtige champagne kleur. Daarnaast de Catrice Ultimate Moisture Fresh Skin Make up, op dit moment vind ik dit een heel prettige foundation. Medium dekking en geeft een fijn, gehydrateerd gevoel.
 
 

De Aqua Shadow van Make-up Forever geeft een prachtige, glanzende champagne kleur af. Hij blijft zitten als geen ander, is waterproof en ook fijn als basis te gebruiken.

Mijn favorieten van de afgelopen periode! Ik ben erg beniewd naar die van jullie. Van een aantal producten heb ik al een review geschreven, zoek ze even op als je hier benieuwd naar bent.

Lots of love, Lotte