dinsdag 25 september 2012

NYC Rock Muse & Full Metal Jacket


In het najaar mogen we weer wat meer donkere kleuren gaan dragen en soms vind ik dat helemaal niet vervelend! NYC komt dit najaar met een aantal prachtige nagellakken, waarvan ik twee graag aan jullie wil laten zien. Klaar voor twee eyecatchers van nagellakken? Yes, dat ben je!

 
 
We zien dit najaar veel kleuren als bordeax rood, groen, zwart en taupe. Maar NYC voegt hier een aantal vernieuwende kleuren aan toe! Waaronder de metallic gouden lak, in de kleur Full Metal Jacket. En wat dacht je van Rock Muse, een transparante zwarte lak met kleine en grote zilveren glitters.
 
 
 
Links Full Metal Jacket, midden twee laagjes Rock Muse, Rechts Rock Muse over een dekkende zwarte lak.
 
 
 
Full Metal Jacket lijkt wel puur goud, wat is 'ie mooi! Van af het moment dat ik het kwastje over mijn nagels haal, dekt de lak. Ik vind dit een heel mooi en bijzonder lakje. Metallic goud, met een zilveren glans er over. Hij dekt enorm goed, maar voor de zekerheid heb ik nog een tweede laagje aangebracht. Hij blijft goed zitten en geeft je nagels een chique uistraling.
 
 
 
Rock Muse is zoals NYC vermeld, een smoky topcoat. Een topcoat met chunky zilveren glitters, maar ook fijne zilveren glittertjes. De topcoat zelf dekt licht, je zou hem ook in vier laagjes kunnen aanbrengen, voor een dekkender effect. Ik zelf draag hem het liefst over een zwarte, dekkende lak, zoals ik hierboven ook heb gedaan! Wat een bijzondere en stoere  topcoat is dit, zeker een must have! Je zou de topcoat natuurlijk ook over andere kleuren nagellak kunnen dragen.
 
De NYC nagellakken lakken fijn, blijven goed zitten en hebben een heel fijn prijsje. Voor een nagellak als deze, betaal je maar 2,29 Euro. Er zit 9,7 ml lak in, waar je je leven lang mee kunt doen. Leuk voor het najaar!
 
Lots of love, Lotte