dinsdag 30 oktober 2012

L'Occitane Fleurs Merveilleuses, kerst 2012

 
Het Franse merk L'Occitane is nog niet eerder op Madam Lotte voorbij gekomen, maar daar gaat nu echt verandering in komen! Ik ben betoverd door de prachtige (en lekkere) kerst collectie van L'Occitane, een sprookjesachtige collectie voor de kerstdagen. De collectie bestaat uit twee (limited edition) lijnen, namelijk Fleurs Merveilleuses en Feuilles Magiques. Ik ontving twee producten uit de Fleurs Merveilleuses lijn, waar ik ook jullie graag mee wil betoveren!
Achter deze sprookjes achtige kerst collectie, zit een leuk verhaal..

Een bekende parfumverkoper uit de Provence maakte de heerlijkste parfumcreaties, hij stond bekend als een ware tovernaar. Hij liep eens door een bos en werd aangetrokken door een licht. Hij wilde weten waar het licht vandaan kwam en liep verder het bos in. Wat hij niet wist, was dat hij bij iedere stap die hij zet een spoor van lentebloesems ontstaat. De natuur begon weer te leven. Aan het einde van het licht, zag hij plots een 1000 jaar oude olijfboom staan. Aan de voet van de boom zag hij een vergulde houten toverstok liggen. Hij pakte hem op, maar hij gleed uit zijn hand, en belandde in de boomstam. Binnen een paar seconden is de boom bedekt met groene scheuten die de geuren van ijzerhard en hazelnoot verspreiden. Aan de takken zitten opeens prachtige roze bloemen.

Het magische verhaal verspreid zich al gauw over de hele wereld. Iedereen heeft het over de nieuwe geurakkoorden: Fleurs Merveilleuses en Feuilles Magiques.
 


Ziet deze handcreme er niet super cute uit? De roze verpakking met gouden toverstok, laat elk sprookje uit komen! De handcreme zit in een handige (kleine) tube, die je overal mee naartoe kunt nemen. De creme ruikt zoet en heerlijk fruitig, hmm! Hij geeft mijn handen een goede verzorging en dat kunnen ze met die gure dagen goed gebruiken.


 
Romig en voedend, een heerlijke handcreme. De handcreme zal 7,00 Euro kosten voor 30 ml.


De Shimmering oil is wat mij betreft toch wel het pronkstuk uit de Fleurs Merveilleuses collectie. Deze olie zit bomvol gouden shimmers, in een prachtig glazen flesje met gouden dop. De olie werkt niet alleen voedend voor je (droge) huid, het laat ook nog eens een prachtige gouden glans achter.

Misschien deed dit product je direct denken aan je kinder jaren, maar dat hoeft helemaal niet! De shimmer is namelijk subtiel, je hebt maar een heel klein beetje olie nodig voor een mooi effect. Je zult er absoluut niet uit gaan zien als een discobol. Er onstaat een stralend huid, met een subtiel goud shimmertje. Prachtig!


 
De shimmering oil zal 28,00 Euro kosten voor 75 ml.
 
 
Benieuwd naar de gehele kerst collectie van L'Occitane? Vanaf November zullen de producten verkrijbaar zijn. Ik ben in ieder al helemaal enthousiast over het merk én de producten. Hoe leuk staan deze producten straks onder de kerstboom?! De verkoop punten van L'Occitane kun je hier terug vinden.
 
Lots of love, Lotte