vrijdag 26 oktober 2012

MAC Sheen Supreme Gotta Dash


Als je mij vraagt om mijn favoriete lipstick kleur, zal ik altijd antwoorden met nude en perzik kleuren. Hier kan ik gewoon niet genoeg lipsticks van hebben! Net als van de lipsticks van MAC, inmiddels heb ik al een behoorlijke stash aan MAC lipsticks, maar een Sheen Supreme lipstick zat er nog niet tussen. Na aanleiding van een review van Vera Camilla, besloot ik Gotta Dash te kopen, kijken jullie mee?


 
De Sheen Supreme zien er natuurlijk een stukje anders uit, dan de originele lipsticks van MAC. Die hebben een kogelvorm en een mat zwarte huls, met glittertjes. Daarintegen is de Sheen Supreme rond, lang en glanzend. Wat mij betreft een erg mooie verpakking, veel meer luxe!
 
Maar behalve dat het uiterlijk van deze lipstick anders is, zal hij ook anders aanvoelen. Hij is romig, verzorgd, geeft kleur én glans.

 
 
De kleur Gotta Dash is écht een kleurtje voor mij. Een romige perzik kleur, die niet te veel opvalt, maar toch fris staat. Ik houd er van!


Ik denk dat je het hier op de swatch al wel goed kan zien, hoe romig de lipstick is. Hij is goed gepigmenteerd en geeft vooral veel glans. Alsof je een lipgloss met veel kleur draagt.

 
 
Naturel, fris en perzik!
 
 
De Sheen Supreme lipsticks van MAC zijn ietsje duurder, namelijk 20 Euro. Maar ik kan ze jullie echt aanraden! Zo'n romige lipstick als deze, vind je maar zelfden. Het liefst zou ik hem elke dag op mijn lippen willen smeren. Gotta Dash is een prachtige, frisse perzik kleur.
 
Heb jij al ervaring met de Sheen Supreme lipsticks van MAC?
 
Lots of love, Lotte