zaterdag 13 oktober 2012

Nieuw: HEMA beauty


Ik krijg dagelijks een heleboel pers berichten, die ik lang niet allemaal met jullie deel. Maar soms zit er iets interessants tussen en dan wil ik het direct met jullie delen! Dat is ook nu het geval, ik kreeg het nieuws dat Hema een eigen beauty winkel heeft geopend. Twee zelfs, namelijk in de Kalverstraat in Amsterdam en één in Haarlem. Een eigen beauty shop, met luxe uitstraling. Hema gaat met de tijd mee!


De twee nieuwe Hema beauty shops, is een plek waar iedereen terecht kan voor make-up en huidverzorging. Je kunt de winkel bezoeken om inspiratie op te doen, of je laat je adviseren door de medewerkers om er achter te komen wat het best bij jouw past. In de beauty shops zijn speciale spiegels met lichteffecten aanwezig, zo kun je meteen testen welke make-up geschikt is kantoorlook, of feestelijke uitgaanslook. Hoe leuk is dat!
 
Kwalitatief goede make-up, voor een klein prijsje, mét een luxe uitstraling. Volgens Hema is dit wat wij vrouwen zoeken, ik denk daarom ook dat de Hema beauty shops goed bezocht gaan worden. Heerlijk, zo'n winkel vol make-up én fijne prijsjes.

 
Het kleuraanbod van nagellak en lipmake-up is uitgebreid en ook de gewone collectie zal aangevuld worden. Deze zal verkrijgbaar zijn in de Hema beautyshops, maar ook in alle Hema filialen in Nederland.
 
Wat vind jij, een goede set van Hema of ga je toch eerder voor een (duurdere) make-up zaak? Ik ga in ieder geval snel een kijkje nemen!
 
Lots of love, Lotte