zondag 21 oktober 2012

Sephora Nail Patch Art


Nagelsticker, veel merken brengen ze in hun assortiment. Jammer genoeg, ben ik er lang niet altijd tevreden over. Vaak blijven ze niet langer dan een dag netjes op mijn nagels, maar dat betekend niet dat ik niet nieuwsgierig blijf naar nagelstickers. Daarom vandaag de Nail Patch van Sephora in de review!

 
 
Het heeft een hele tijd geduurd, voordat ik de Nail Patch daadwerkelijk ging testen. Ik vond ze gewoon té mooi om ze gewoon voor dagelijks te dragen. Vind je niet? Het printje bestaat uit rode en oranje glitters, in een prachtig ombre effect. De kleuren lopen heel mooi over en de glitters maken het dat ik ze zo bijzonder vond.
 
De Nail Patch Art van Sephora zijn in verschillende printjes, kleuren en motieven verkrijgbaar. Dit setje is A15 Orangje Sunset, hoewel ik hem eerder voor de kerstdagen zou gebruiken, dan in de zomer.
 
 
 
In het setje zitten twee strips met acht nagelstickers. Ze zeggen dat je met dit setje voor één keer gebruik is. De nagelstickers zijn een soort van vacium verpakt, waardoor ze ook echt maar een paar dagen na openen te gebruiken zijn, anders plakken ze niet meer.
 
Er zitten verschillende formaten in, zodat er in principe voor elke nagel een sticker zou passen. Met mijn smalle nagels, was dit alleen niet het geval. Ik heb ze daarom een klein beetje bij moeten knippen.
Je begint met het passen van de nagelstickers, kijk goed, welke sticker op welke nagel past en knip ze eventueel bij wanneer dit nodig is.
 
 
Aan beide kanten van de sticker zit een bescherm laagje, haal eerst het beschermlaagje van de plak kant er af en plak hem voorzichtig op je nagel. Vervolgens haal het je het bovenstje bescherm laagje er van af.
 
 
 
In tegenstelling tot veel andere nagelstickers, blijven de Nail Patch van Sephora zeker vier dagen op mijn nagels zitten. Ik merkte ook, dat het materiaal van de stickers voelde als 'echte' nagellak. Heel dun, als of je een laagje nagellak op je nagels plakt. Wat je bewijs van spreken natuurlijk ook doet! Ze plakken goed en hebben niet eens een topcoat nodig, om te blijven zitten. Wel vond ik het jammer, dat ik ze bij moest knippen om op het goede formaat te komen. Maar goed, ik heb dan ook wel hele smalle nagels.
 
 
De Nail Patch werken gemakkelijk, snel en zien er ook nog eens prachtig uit! Dit setje lijkt mij perfect voor de feestdagen, je nagels zullen de show gaan stelen. Ze zijn trouwens heel gemakkelijk met nagellak remover te verwijder. Easy it is!
 
Voor een setje Nail Patch Art betaal je 7,90 Euro. Wat ik nog steeds wat aan de dure kant blijf vinden, voor één keer gebruik. Maar ik vind ze toch wel ontzettend mooi, dat maakt veel goed.
 
Lots of love, Lotte