zaterdag 3 november 2012

Vera's favorieten (Low budget)

 
Zo af en toe zien jullie m'n zusje Vera wel eens voorbij komen op de site, toch? Ik ben een echte beauty junkie, maar Vera houdt van bescheiden en koopt alleen wat ze nodig heeft. Dat wil niet zeggen dat ze geen mooie producten gebruikt, dus vandaag laat ik haar favoriete producten zien! Voor de low budget fans onder ons, er zitten toppers tussen!

 
 
Eigenlijk zijn dit Vera's alledaagse producten, maar daarnaast ook haar favorieten. Soms steek ik haar aan met m'n eigen favorieten, maar vaak ontdekt ze zelf ook hele leuke (budget) producten!
 
 
Een goede basis begint met een goede dagcreme. Deze van Nivea is erg fijn, heb hem zelf ook jaren gebruikt.
 
 
Vera's huid is een paar tinten donkerder dan die van mij, ook is haar huid een stukje vetter. Dus heel andere producten voor haar gezicht, dan ik heb! Ze gebruikt graag de BB cream van Garnier en de Infinite Matt foundation van Catrice. Mooie producten om als basis te gebruiken.
 
 
Ze poedert het af met de transparante (vaste) poeder van Essence, deze komt trouwens uit de nieuwste 'Class of 2013' collectie, leuk! Hier is ze enorm tevreden over, misschien een goede dupe van de Prep & Prime transparante poeder van MAC? Vera zegt dat 'ie erg in buurt komt! Inslaan dus ;)
 
 
Deze leuke oogschaduw is van de Hema, maar weetje? Vera gebruikt hem gewoon als blush!
 
 
Twee mascara toppers van Essence. De normale versie en de waterproof. Voor een paar Euro kunnen je wimpers er ook al vol en lang uit zien, met deze mascara's.
 
 
Deze oogschaduw trio van Gosh, is een prachtig alledaags palette. Ik heb hem zelf ook, heel basic, maar erg mooi hoor! Zie ik daar trouwens een stukje pan bij de highlighter? Yes! De highlighter is een zachte perzik kleur en ook één van mijn favoriete highlighter kleuren.


Nude lippen zijn voor Vera niet weggelegd, ze begrijpt niet dat mensen die kleur mooi kunnen vinden. Ha ha, zo leuk dat we hierin kunnen verschillen. Vera gaat het liefst voor rode tinten op haar lippen, deze gloss van NYX staat haar prachtig. Misschien kan ik eens een look laten zien, waar Vera deze draagt. Hij staat prachtig bij haar donkere haar en bruine ogen.


Een beautytool waar ik Vera zeker mee overtuigd heb, is de beauty blender. Deze roze spons, in ei vorm, zorgt er voor dat je foundation prachtig egaal wordt aangebracht. En weetje? Zelfs m'n moeder is inmiddels overtuigd! Ik begrijp dat natuurlijk wel, want ik gebruik de beautyblender regelmatig. Helemaal als ik anderen opmaak, dat werkt zo prettig met deze spons.

Ik denk dat Vera groot gelijk heeft, dat ze deze producten als haar favorieten ziet. Een goede basis van een make-up collectie. Misschien ook een goede tip, voor als meiden net een make-up stash willen beginnen!

Bedankt Veer, voor het showen van je producten!

Lots of love, Lotte