zondag 20 januari 2013

Brrr, wat is het koud!


De afgelopen week is de temperatuur nog niet boven 0 graden geweest en het lijkt er op, dat dit ook nog wel even zo blijft. Brrr, wat is het koud jongens! Het liefst word ik kluisternaar en blijf ik de hele dag onder een dekentje. Maar als ik dan tóch de deur uit moet, pak ik me het liefst heel dik in. Van de week kreeg ik mijn bestelling van Brrr.nl binnen, daarom wordt het al een stukje minder bibberrren. Ook deel ik graag een aantal winterse musthaves met jullie!

 
 
Dit is de sjaal, of beter gezegd de col die ik bestelde. Het is namelijk de vorstelijke kraag in de kleur Denim. Wat is hij groot, warm en leuk! Sinds die paar dagen dat ik hem heb, is 'ie bijna niet af gweest. Leuk om over een jas te dragen, maar ook prima over een shirtje binnen. De col is echt enorm, je kunt er helemaal in weg kruipen. Hij is 80 cm bij 55 cm. De prijs van de sjaal ligt een stukje hoger dan de gemiddelde sjaals, maar daarvoor krijg je wel een kwalitief goede sjaal voor. De sjaal bestaat namelijk uit 30% alpacawol, 30% merinowol en 40% acryl.
 
Deze heb ik! De kleur Denim is een heel unieke kleur, hij zit tussen donker grijs en donker blauw in, hoewel ik hem toch meer naar het grijs vindt neigen. Hij past dus bij veel verschillende kledingstukken. Jeans, zwart jurkje, grijze sweater, het staat allemaal.
 
 
 
 
Deze zijn ook leuk! In het zwart en donker blauw. Voor een vorstelijke kraag betaal je 45,00 Euro.
 
Nog meer wintermusthaves, want we moeten natuurtlijk voorkomen dat we buiten staan te verkleumen. Een paar UGG's, een goede muts en een paar wanten zijn natuurlijk nooit weg. Het roze setje heb ik uit de Sale van de H&M, net als de muts en de handschoenen. De sjaal links, komt ook van brrr.nl.
 
Hoe trotseren jullie de kou?
 
Lots of love, Lotte