maandag 7 januari 2013

Nieuw: Catrice Spring assortiment (feb. 2013)


Het is bijna weer zo ver, Catrice veranderd haar assortiment! Er gaan een heleboel producten weg, maar daarvoor krijg we weer heel veel leuks voor terug. In februari zal een deel van het assortiment aangevuld worden. Ik laat jullie vandaag de nieuwe producten zien, die van af februari verkrijgbaar zullen zijn.


Nieuwe kleuren mono eyeshadows. Frisse lente kleuren!
 
 Drie nieuwe Quattro palette's. Wat mooie combinaties weer.
 
Vier nieuwe kleuren van de Intensif' Eye, Wet & Dry Shadow. Prachtig, vooral die donker paarse springt er voor mij wel uit.
Twee nieuwe palettes, waarvan ik de Absolute Nude wel heel leuk vindt! Ik krijg gelijk een herinnering aan mijn Naked palettes van Urban Deday. Ziet er goed uit, al die neutrale kleuren. Er komt ook een nieuw Smokey Eyes set uit, in paarse tinten.
Er komen twee nieuwe kleuren van de Kohl Kajal en Smokey Eyes Pencip, ook komt er een Ultra Slim eyeliner pen. Die vind ik vaak heel prettig werken, dus ik ben benieuwd.
 
Nieuwe potloden, namelijk de Longlastig Eye pencil waterproof! Ik hele leuke kleuren, hier wordt ik wel heel nieuwsgierig van.
 
Er komt een nieuwe gelliner, namelijk een zwarte met gouden glitters, hebben! Er komt ook een nieuwe variant van de eyeshadow base, dit keer in een potje.
 
 
Nieuwe mascara's
 
Een waterproof topcoat voor over je mascara, zo wordt elke mascara waterproof. Een wenkbrauwgel met een bruin kleurtje. En dan iets heel leuks, drie felle kleuren lipsticks met een matte finish.
 
 
En maar liefst 13 nieuwe Infinite Shin lipglosses.
 
Het concealer palette van Catrice is natuurlijk al jaren lang populair, maar nu komen ze ook met mono concealers. Hier ben ik ook wel erg benieuwd naar, hopelijk zijn ze net zo fijn.
 
 
Catrice kan natuurlijk niet achterblijven en brengt ook een BB cream in haar assortiment. Hopelijk dekt deze als een tierelier en hydrateerd hij als geen ander. Daarnaast zien jullie nog een concealer, voor onder je ogen.
 

Oil Control papers, handig! En een nieuwe kleur Skin Finish en Sun Glow. Maar ik heb nu al zo mijn favorieten, dus hier komen ze!
 
 
In februari zal het assortiment langzamerhand aangepast gaan worden, ik kan niet wachten! Vind het altijd zo leuk van Catrice dat ze mee blijven gaan met de trends en zich steeds weer vernieuwer, dat is wel een compliment waard.
 
Wat zijn jouw favorieten en ga jij straks zeker inslaan?
 
Lots of love, Lotte