maandag 7 januari 2013

Shop tip: Bataviastad

 
Gister stond er een shoptripje richting Lelystad in de planning en wel naar Bataviastad. Ik was er zo'n 10 jaar geleden eens eerder geweest, dus het werd wel weer tijd om een bezoekje te brengen. Samen met Jan-willem stapte ik in de auto, voor een gezellig dagje weg. Kijk je mee naar mijn tips en wat ik kocht?

 
 
Bataviastad is een enorme fashion outlet, met meer dan 250 modemerken en heel veel korting. Wat ik vooral zo leuk vind, is dat luxe merken ineens een beetje meer betaalbaar worden. Want wat dacht je van Calvin Klein, Fossil, Lacoste, Ralph Lauren en Hugo Boss? De prijzen lagen een stuk aantrekkelijker dan normaal en dat is fijn shoppen.
 
 
 
Wat ik ook leuk vind, is dat Bataviastad elke dag van 10.00 tot 18.00 uur geopend is, dus ook op zondag. Wanneer je je op zondag eens zit te vervelen, is dit dus een leuke tip.
Had ik al gezegd dat in Bataviastad écht alles een stuk goedkoper is? Ik zeg het gewoon nog eens! Zo zag ik bij Fossil het rose gouden horloge dat ik ook heb. Bij ons betaalde je er 120 Euro voor, in Bataviastad maar 40 Euro! Whut!?
 
 
 
Ik heb me ingehouden, maar kocht toch een mooie trui bij Ralph Lauren. Hier hadden ze ook enorm veel korting en dat maakte het wel heel verleidelijk. Ik moet zeggen dat ik Ralph Lauren over het algemeen best wel veel 'kak' vindt, maar een basic trui is natuurlijk nooit verkeerd.
 
 
 
De originele prijs van de trui was 175 Euro, ik kocht hem uiteindelijk voor 50 Euro. Lekker prijsje, toch? De kwaliteit is erg goed, 100% lams wol. Hij is heerlijk zacht en de kleur vind ik erg mooi. Ik kocht hem wel een beetje groter, want de moddelen waren over het algemeen best wel aangesloten en strak. Ik vond hem losser juist wat leuker.
 

T/m 13 Januari kun je er nog voor heel veel korting shoppen, tot wel zo'n 70%. Hoewel er natuurlijk het hele jaar korting is, is er nu dus extra veel korting. Bataviastad is zeker een aanrader om eens een shoptripje naar toe te plannen. Leuk met je moeder of vriendinnen!
 
Lots of love, Lotte