maandag 18 maart 2013

Fotodagboek, maart 2013 #1


Nu alweer een fotodagboek, maar de maand is nog niet eens om? Nee, klopt! Ik bedacht me namelijk dat ik misschien wel vaker een fotodagboek online kan zetten, omdat blijkt dat jullie dit het leukste 'onderdeel' vinden op mijn site. Ik weet nog niet zeker of hij elke week online komt, maar sowieso elke twee weken! Dus kijk mee naar de afgelopen twee weken van maart.

 
Dit vind ik zelf altijd wel een leuk hoekje in m'n kamer. Een plak met boeken en tijdschriften en daar aan hangen een aantal kledingstukken.
 
 
Donderdag, 7 maart, stond een dagje Amsterdam op de planning. Ik wilde heel graag eens bij de winkel van Marc by Marc Jacobs langs, die aan de Utrechtsestraat zit. Daar kocht ik deze prachtige hoes voor m'n tablet, hoewel hij op de foto wat donker lijkt, is hij in het echt super fel!
 
 
Daarna naar Loods6 voor de Beauty Brands United van Mooi Pr, hier hebben jullie al over kunnen lezen.
 
 
Liefde.
 
 
's Avonds kwam ik vol met drie tassen vol! De dag erna had ik zelfs spierpijn van het tillen, haha.
 
 
Vera haalde haar rijbewijs en ik versierde 'onze' auto!
 
 
Perry in de vensterbank. Lekkerding.
 
 
En van een zonnig lente weertje, kregen we opeens weer sneeuw. blehh!
 
 
MAC Angel op m'n lippen, waar ik toch wel een emotionele band mee heb.. m'n eerste MAC product was dit!
 

 
Vera kocht deze leuke oorbellen bij de SIX, ik vind ze echt te gek!
 
 
Vriendin Marije kwam een middagje langs, ik maakte een lekkere lunch voor ons twee. Mozzarella, tomaat, pesto en rucola.
 
 
Haha, dit was zo hilarisch! Marije en ik zochten onze kledingkasten uit, om vervolgens kleding uit te zoeken die we niet meer dragen, maar willen gaan verkopen. 2 juni staan wij met een kraam vol leuke 'vintage' kleding, jullie krijgen hier nog info over! Het wordt super leuk, dat weet ik zeker. Marije heeft echt een heel goede kledingsmaak, dus ik weet zeker dat er heel veel moois tussen zit. En echt, de kleding gaat weg voor hele leuke prijsjes. Sommige kleding is zelfs nog nieuw (met kaartjes er nog aan). Daarnaast organiseer ik een mega winactie, wanneer je onze kleding 'stand' komt bezoeken. Info volgt nog ;).
 
 
Het was uiteraard weer lachen, wat is Mar toch een schat! haha.
 
 
Pasen komt er alweer bijna aan, dat betekend paaseitjes op tafel.
 
 
Soms heb ik zin in een make-up loos dagje, gewoon een hele dag niets op mijn gezicht, even 'luchten'. Ik ga ook prima de deur uit zonder een make-upje, dat maakt me echt niets uit.
 
 
Dit is zo goed spul jongens, echt waar! Het lijkt op noodles, maar dan is het spaghetti, met carbonara saus. Té lekker dit!
 
 
Lente, dus mooie bloemen in huis.
 
 
 
Over de lente gesproken, moet je deze blush van de H&M eens zien! Wauw, wat is 'ie mooi, ik smelt alleen al voor het mooie patroontje. Het pigment is trouwens ook dikke prima.
 
 
Yeaaah, het zonnetje is een beetje terug.
 
 
Ik vind het heerlijk om in de trein te zitten, achter het glas en te genieten van de zon. Hmm, daar kan een mens echt van opknappen!
 
Dit was hem alweer, best nog wat foto's voor zo'n korte tijd toch? Ik moet er gewoon even opletten, dat ik wat vaker foto's maak. Dan kan ik er ook voor zorgen dat er vaker een fotodagboek online komt, als jullie dat natuurlijk leuk vinden! Deze week staat er weer van alles op de planning. Afspraken voor m'n afstudeeronderzoek, school, verjaardag en woensdag ga ik een dagje shoppen met lieve Cynthia. Tot snel!
 
Lots of love, Lotte