vrijdag 29 maart 2013

'Love Spring' workshop update

 
Een paar weken geleden vertelde ik jullie al over de 'Love Spring' workshop. Er kwamen ontzettend veel reacties op, zo veel had ik er echt niet verwacht. Blij was ik natuurlijk wel, want er zit behoorlijk wat voorbereidend werk in de workshop. Het wordt straks nog spannend wie er uitgekozen wordt, want ik heb nog geen idee! Om jullie een beetje nieuwsgierig te maken, wil ik al vast wat nieuwtjes vertellen rondom de workshop.

Zien jullie al die Lush goodies op de bovenste foto? Er komen nu regelmatig dozen vol spullen binnen, om jullie straks met een enorme goodiebag naar huis te laten gaan. Ik ben echt onder de indruk, wat krijgen de winnaars straks veel leuks mee naar huis! Natuurlijk gaan we de meeste spullen tijdens de workshop gebruiken. De merken die o.a. mee werken aan de workshop, zijn:
 
 
Ik kan jullie ook alvast een beetje vertellen wat er o.a. gaat gebeuren tijdens de workshop. Alleer eerst demonstreer ik een make-up look, gebaseerd op de trends van het voorjaar. Ik laat jullie ook een aantal producten zijn, die perfect bij het voorjaar passen. Daarna mogen jullie zelf aan de slag met de producten. Onder het genot van een hapje en een drankje natuurlijk! Ook zal er een deel van de workshop besteed worden aan het maken van krullen in je haar. Tot slot is het tijd om te DIY'en, wat we gaan maken, blijft nog een verrassing.

 
Heb je je nog niet opgegeven? Dan heb je nog de tijd tot 10 April! Ik kan al wel zeggen dat het een heel gezellige middag gaat worden en ik kan niet wachten om jullie, mijn bezoekers, te ontmoeten. Nog even voor de duidelijkheid; ik kies 10 april, 8 winnaars uit! Zij krijgen een mailtje van mij.
Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar MadamLotte@hotmail.nl (stel je even voor, foto van jezelf vind ik ook erg leuk en leg kort uit waarom je er graag bij wilt zijn).
 
Lots of love, Lotte