woensdag 6 maart 2013

Vlog: Inglot opening in AmersfoortAfgelopen zaterdag bezocht ik de nieuwe Inglot store in Amersfoort. Sinds de opening in Amsterdam, ben ik groot fan van Inglot. Wat is het toch een heerlijk merk en de winkel, een snoepjeswinkel voor beautylovers! Kijk je mee? (als je verder klikt, zie je nog veel meer mooie foto's van de winkel in Amersfoort).
Voor als je het moeilijk vindt om een goede kleur foundation te vinden? Inglot heeft veel verschillende soorten en vooral veel verschillende kleuren. Sowieso dat je hier met een goede foundation de winkel uit loopt.

Prachtig al die felle kleuren nagellak en pigmenten, dit bedoel ik nou met spoepwinkel gevoel.
 
De winkel ziet er super netjes, schoon en mooi uit. Zeker een bezoekje waard als in de buurt bent! Amersfoort is een erg gezellige stad, ik was er voor het eerst. Hij zit trouwens aan de Langestraat, waar nog veel meer leuke winkesl te vinden zijn. A.s. zaterdag komt er alweer een nieuwe Inglot Pop Up store in Amsterdam, aan de Leidsestraat. Misschien leuk voor als je ook eens een Inglot wilt bezoeken. Er zijn trouwens hele leuke openings actie's, waarbij je veel korting krijgen. Aanrader!
 
Lots of love, Lotte