dinsdag 16 april 2013

Cynthia - Beauty

 
Trots. Dat is het aller eerste woord wat in mij opkwam, na het (in één keer) uitlezen van Cynthia's boek 'Beauty'. Vorige week dinsdag lanceerde Cynthia haar aller grootste droom in het Andaz hotel in Amsterdam. Na zes jaar bloggen, haar leven lang dromen en heel veel ervaring heeft Cynthia haar eigen boek weten te schrijven. Als 'collega' kan ik zeggen dat het een heel leerzaam en kwalitatief goed boek is, als vriendin kan ik zeggen dat het écht Cynthia is. Vandaag deel ik een heel klein beetje van het boek met jullie.

 
 
 
 
Beauty bestaat uit 243 bladzijden met tips over beauty en staat bomvol ervaringen uit Cynthia's blog carrière. Van tips over het aanbrengen van oogschaduw, tot haar aller eerste perspakket dat ze als 17 jarig meisje opgestuurd kreeg. Als lezer word je mee genomen in haar zes jaar tijd Misslipgloss, zoals Cynthia dat heeft ervaren. Grappige details, professionele stappen en fouten waarvan ze heeft geleerd, dit alles is terug te lezen.
 
Aller eerst vind ik het uiterlijk van het boek een plaatje, dat volledig aansluit op haar blog. Zo is het letterlijk een verlengstuk, dat je in eigen handen kunt houden. Een stukje Misslipgloss.nl, voor in de boekenkast. Het hele boek straalt 'Cynthia' uit en dat vind ik mooi om terug te zien.
 
 
 photo beauty1234567891234_zps9688ab1f.png
 
Ik ken Cynthia natuurlijk al heel wat jaren, maar toch vond ik het persoonlijke deel van haar boek het leukst om te lezen. Zoals dit stuk op papier staat, zo zou ze het mij op de bank (met een glaasje cola) kunnen vertellen. Wanneer je op zo'n manier kunt schrijven, heb je mij binnen.
 
Ik denk dat het voor veel bezoekers van haar ook goed is, om dit deel van haar boek te lezen. Ze maakt zo veel mee, voordat je uiteindelijk wat leest op d'r blog. Het hele zakelijke wereldje, haar ervaringen en alle stappen die ze heeft moeten zetten. In dit deel voelde ik ook, dat ze ongelofelijk veel heeft mogen leren van het bloggen. Ze begon met het schrijven over beauty, omdat haar vader haar 'aandrong' om een blog te beginnen. Niet wetend dat dat tot zoiets groots kon uitgroeien, Cynthia beseft dit, elke dag nog steeds.
 
 
 
Het tweede deel van het boek bestaat, zoals je misschien al verwacht had, over beauty. Alle beauty tips komen aan bod, van de basis tot aan de ogen en de lippen. Dit deel bestaat uit verschillende hoofdstukken, waarin alle onderdelen van het gezicht worden behandeld.
 
 
Wauw, mooie nagellak flesjes van Bourjois.
 
 
 
Shapen, met handige tips. Duidelijke foto's ook!
 
 
 
Het beauty gedeelte is voor iedereen die ook maar een klein beetje van beauty houdt, leuk om te lezen. Als je iets meer ervaring hebt, weet ik toch zeker dat je er altijd een tip tussen kunt vinden die je nog niet kende. Daarnaast blijft het heerlijk om over beauty te lezen, ook al heb je er al kennis over.
Als beautybeginner is dit boek des te meer een musthave om te hebben, na het lezen van dit boek ben je een stukje meer ervaren, dat kan ik je garanderen. 
 
 
 
Hihi, Miss LIPGLOSS!
 
 
Ook heel handig, beauty tips voor in de zomer en in de winter. Hier heb ik persoonlijk nog genoeg leuke tips uit kunnen halen.
 

Beauty is te koop bij de boekhandel, of in Cynthia's shop, voor 14.95 Euro. Leuk voor jezelf (omdat je het verdiend hebt!) of geef hem cadeau, want ik denk dat elke vrouw een boek als dit wel leuk vindt om te lezen.
 
Beauty van Cynthia is een verlengstuk van haar blog Misslipgloss.nl en geeft ons een kijkje in haar leven als blogger. Cynt, als je dit leest: Je bent een kanjer! xx
 
Lots of love, Lotte