dinsdag 23 april 2013

Fotodagboek, april 2013 #3


Wauw, de afgelopen week was voor mij een heel bijzondere week. Na drie jaar bloggen, heb ik deze week drie heel bijzondere stappen ondernomen (toeval? nee!). Misschien niet heel spannend om terug te zien in foto's, maar wel een week waar ik met een goed gevoel op terug kijk.

 
 
Gezond ontbijtje, kwark en een kiwi!
 
 
Wij kunnen soms ook best wel zonder elkaar hoor!
 
 
Bloggen en advertorials schrijven, lekker zo'n dagje! Dinsdag was ik verder vooral aan het werk in Apeldoorn, voor mijn afstudeeronderzoek.
 
 
Woensdag een afspraak in Amsterdam, met Niels van Blogmij! Kletsen over mijn toekomst, of beter, Madam Lotte's toekomst. Zoals gewoonlijk weer even een foto gemaakt van mijn wandel route, ik verdwaal echt altijd. Maar nu liep ik in één keer goed!
 
 
Amsterdam!
 
 
Aan de Laurierstraat, bij Blogmij.
 
 
Na een goed gesprek weer terug in de trein (zoals je ziet was ik een beetje moe, hihi).
 
 
Wat was het deze week lekker zonnig, hier heb ik zo tussendoor een beetje van genoten!
 
 
 
Wanneer de zon begint te schijnen, heb ik echt zin om m'n teennagels een lief kleurtje te geven. Op het balkon van het zonnetje genieten, onder het genot van een verse jus en de Linda. Fijn!
 
 
Kijk, Hema heeft nu ook een brush cleaner!
 
 
Ah, dit perspakket van Andrelon vond ik echt te cute, alles was roze
 
 
Ik kon m'n loafers weer aan, ik kocht deze vorig jaar bij de Forever21.

 
De pakketjes bij ons zijn heus niet allemaal voor mij hoor, kijk waar de postbode nu mee aan kwam! Ha, die was voor Vera!

 
Lief pakketje voor vriendin Marije maken, met leuke make-uppies!

 
Niet gezond, maar soms zo lekker.

 
Bam, felle roze lippen.

 
Haha, dit was zo grappig. Zaterdag ochtend lag ik een beetje uit te slapen, toen opeens Perry aan m'n voeten eind lag. Hij ging boven op mijn benen liggen en wilde niet meer weg, we hebben er met z'n tweetjes van af moeten halen.

 
Even met mama naar Zwolle. Het was zaterdag erg lekker weer, we hebben goed van het zonnetje genoten.

 
Lila nagels, lakje van Sally Hansen.

 
Klein beetje shoppen.

 
Dit is mijn nieuwe verslaving, yoghurt met verse vruchten (zoals bosbessen en frambozen, jam!)

 
Vandaag weer de hele dag aan ons onderzoek gewerkt, pfoeh, wat is het veel jongens! Ik merk wel dat ik het nu wel echt druk krijg, zo naast m'n blog en alles.

 
Yay, tijd om te sporten! (ook al was ik veel te moe om nog iets te doen, ik MOEST! ha)
 
 
Naast dat ik een contract aangeboden kreeg bij Blogmij, is er nog wat leuks gebeurd. Ik had een afspraak bij Fenomediaal, een jong bedrijf hier uit de buurt, die mijn site volledig gaat aanpakken. Het wordt echt groots en professioneel aangepakt, zodat 'ie er echt jaren mee vooruit kan. Ik vind het best spannend, het wordt een hele investering, maar het wordt echt te gek. Echt, zo mooi!
 
Daarnaast was er nog een laatste iets, iets heel gaafs. Maar hier mag ik nog niets over verklappen, of eigenlijk, hier wil ik nog niets over verklappen. Wel zeg ik jullie, houd 29 juni vrij in je agenda, ja, jullie allemaal! ;)
 
Lots of love, Lotte