vrijdag 12 april 2013

Natuurlijk tanden bleken bij Clean White

 photo white45678_zpsabad0f21.png
  
Tanden bleken, ik wilde het al jaren. Maar de pijn en chemische ingrediënten hielden het voor mij tegen, geen troep in m'n mond voor mij! Ik heb van mezelf heel gevoelige tanden, dus ben daar altijd heel voorzichtig mee. Totdat ik een uitnodiging van Clean White kreeg, tanden bleken op natuurlijke basis, dat klonk interessant! Ik onderging een behandeling en ik deel mijn ervaringen vandaag met jullie.

 photo white556_zps8278b8a1.png
 
 photo white4_zps2aa3ddcf.png
 
Clean White is de eerste salon in Nederland, die op volledig natuurlijke basis je tanden bleekt. Je kunt Clean White vinden boven de John Beerens zaak in Tilburg, aan de Prof. Gimbrèrelaan 45.
 
De eigenaresse, Phylicia, vertelde me dat ze vooral een comfortabele en huiselijke sfeer wilde neer zetten. Sowieso dat ze dat ik gelukt, ik voelde me er direct op mijn gemak. Geen witte behandelkamers met witte schorten en mondkapjes. Heerlijk, zo'n mooie omgeving! Check trouwens die prachtige bank achterin, die kussentjes! Tijdens de behandeling kun je op die plek zitten, dat is toch eens wat anders dan een kale behandelstoel. 

 photo white456789_zps88998d26.png
 
Voordat de behandeling begon, werd me verteld welke stappen er doorlopen zouden worden. Er werd eerst bepaald uit welke kleuren m'n tanden bestaan. De S14 staat voor mijn tandkleur, de S26 is de kleur van mijn hoektanden (hoektanden zijn vaak wat donkerder).
 
 photo white4567891_zps7b0c8ac9.png
 
 photo white45678912_zpsca8d6fc4.png
 
Ik poetste m'n tanden, er werd een whiteninggel aangebracht in de mondbitjes, de bitjes gingen in en de lamp aan. Voordat ik het wist lag ik relaxt een concert van Beyonce te bewonderen, met een charmante beschermingsbril op. Na 20 minuten ging de lamp vanzelf uit, voordat ik het wist was het voorbij. Tijdens de behandeling voelde ik niets, helemaal niets. De lamp zorgde er wel voor dat het wat verwarmd werd, maar dat heb ik niet als onprettig ervaren.
 
 photo white45_zps5d58472d.png
 
 photo white456_zps71fe6aa4.png
 
In de ruimte er achter, kon ik het bitje uit m'n mond halen en spoelen. De whitening gel smaakte lekker fris naar mint, dus geen vervelende smaak.
 
 photo white4567891234_zpsd7e4a520.png
 
 photo white456789123_zps9353d3cd.png
E
n dan.. Kijken! Ik merkte direct het kleurverschil, wat waren ze wit! Phylicia vertelde me wel, dat de uiteindelijke kleur pas morgen gezien kan worden. Maar ik kon nu al zien, dat het een prachtig verschil was. Toen moest er opnieuw naar de kleur gekeken worden, m'n tanden waren vijf tinten lichter geworden! Van een S14, naar een S4. 

 photo white55_zpsc789d9b1.png

Ik kreeg nog een kitje mee naar huis, met een mondwatertje en wat andere goodies. Daarnaast natuurlijk een uitleg, met het verloop. Zo mocht ik de eerste vier uur alleen water, melk en yoghurt hebben. De 24 uur daarna mocht ik alleen etenswaren met lichte kleuren binnen nemen.
 
De Clean White behandeling heeft mij overtuigd, tanden bleken hoeft echt niet vervelend te zijn. Het geen wat mij het meeste aansprak, waren de natuurlijke ingrediënten. De whiteninggel bestond voornamelijk uit zoutoplossingen, dus geen peroxides of andere chemische producten. Daarnaast duurt de behandeling kort (20 minuten) en is de ruimte comfortabel ingericht (ook belangrijk!). Witte tanden is het resultaat, maar ook wordt je gebit grondig gereinigd.
 
 photo white_zps4dd7b718.png  


Voor

 photo white0_zps5e26c03a.png


Na

 photo white1_zps2c7eb8e1.png

Voor

 photo white10_zps8fe9d91d.png

Na
 
Mijn tanden zijn vijf tinten lichter geworden en ik moet zeggen dat ik verschil goed kan merken! Vooral bij het maken van foto's voor de site, ik ergerde me toch vaak aan de gelige aanslag en dat is nu gewoon verdwenen. Over de service, de behandeling en het resultaat ben ik meer dan tevreden. Voor een behandeling als deze betaal je 99 Euro, wat naar mijn idee best betaalbaar is. Voor meer informatie of een afspraak, kun je terecht op Clean-White.nl
 
Lots of love, Lotte