woensdag 17 april 2013

Win een Beauty Party by Yves Rocher!


Advertorial
 
Een feestje op z'n tijd is leuk, maar een beauty party is een feestje waar ik direct tijd voor vrij zou maken! Gezellig met vriendinnen kletsen over je favoriete make-up, producten uitwisselen, samen een maskertje opsmeren en vooral, heel veel beautytips delen met elkaar. Elke vrouw houdt naar mijn idee wel van beauty, ieder op z'n eigen manier, dat is juist ook zo leuk aan het delen van elkaars tips! Natuurlijk onder het genot van een hapje, een drankje en heel veel gezelligheid.
 
Goed nieuws! Bij Yves Rocher kan je in April maar liefst 3 Beauty Party's winnen, waarmee je samen met je vriendinnen advies ontvangt en naar huis gaat met een prachtige goodiebag. Ik weet zeker dat je nu gaat verder klikken, om te lezen hoe je dit kunt winnen!

 
Een Beauty Party van Yves Rocher, hoe zit dat dan? Yves Rocher geeft in april 3 Beauty Party's weg, die jij en je vriendinnen kunnen winnen. Je nodigt je beste vriendinnen een avondje bij je thuis uit, je zorgt wat lekkers te eten en te drinken en voor de rest.. zorgen de beautydeskundigen van Yves Rocher voor de nieuwste beautytips, trends en krijg je een persoonlijk schoonheidsadvies! Oh, het is trouwens leuk als jij en je vriendinnen je favoriete producten mee nemen naar deze Beauty Party. Na afloop van de party, krijgen jij en je vriendinnen een mooie goodiebag mee. De datum wordt vast gesteld in overleg met Yves Rocher. Dat klinkt toch onwijs leuk?!
 
Laten we eens kijken, wat je moet doen om zo'n Beauty Party te winnen.  • Like de Facebookpagina's Yves Rocher Nederland (like!).
  • Schrijf je vervolgens in voor de game 'Beauty Party'. Nodig hiervoor 3 tot 5 facebookvriendinnen uit, waarmee je graag een beauty party zou willen vieren.
  • Zorg er met je team voor, dat je zoveel mogelijk stemmen binnen haalt! De 2 teams met de meeste stemmen winnen sowieso. Het team dat op de meest originele manier aan stemmen komt, wint het derde feestje! De jury van Yves Rocher zal hierin een keuze maken.
 
Samengevat: Like Yves Rocher op Facebook en schrijf je zo snel mogelijk in (samen met je vriendinnen) voor de Beauty Party! én vergeet niet op een originele manier aan stemmen te komen he, dat word heel erg gewaardeerd.
 
Succes meiden! En als jullie winnen.. Heel veel plezier!
 
Lots of love, Lotte