woensdag 29 mei 2013

10 products I would repurchase

 
De '10 products I would repurchase' tag is er één die razend populair is op YouTube. Zelf vind ik het altijd erg leuk om te zien welke producten meiden opnieuw zouden komen. Dus ik dacht, laat ik er eens goed over nadenken! Vandaag laat ik jullie zien, welke producten ik weer opnieuw zou kopen, als ze helemaal op zouden raken.

 
 
Chloé is nog maar kort een groot favoriet, maar toch mocht ze niet in dit rijtje ontbreken. Het mag dan 50 ml zijn, maar als 'ie op is, komt hij er gewoon weer hoor!
 
 
 
Dat een goed product niet duur hoeft te zijn, maakt de Essence All About Matt poeder helemaal duidelijk, hij kost zo'n 3 Euro en doet z'n werk gewoon heel goed.
 
 
De Popcorn lipscrub van Lush is heerlijk, hij scrubt heel fijntjes en de smaak is goddelijk. Zo'n klein potje kun je best lang mee doen, maar ik weet zeker dat hij een keertje op gaat. Love it!
 
 
Eigenlijk wilde ik geen nagellak in dit rijtje zetten, maar zo'n kleurtje als deze zou je toch ook opnieuw kopen? Ik in ieder geval wel! Het is echt mijn dagelijkse kleurtje, zacht roze, met een beetje perzik er in. Kan altijd en ik draag hem gewoon echt veel. Het is Pink at Him van Sally Hansen.
 
 
Ik mocht één blush uitkiezen van mezelf en dat is voor iemand met een kleine blush verslaving best lastig, moet ik zeggen. Ik heb veel Nars Orgasm dupes in mijn stash, maar toch zou ik de real deal weer opnieuw kopen.
 
De Zoeva eyeliner gebruik ik nu al een paar maanden en hij is nog steeds intens zwart én ik gebruik hem echt elke dag. Die komt er sowieso weer, want zulke eyeliner pennen drogen normaal altijd snel uit bij mij, deze dus niet.
 
 
De All Nighter, nog zo'n één die er zeker weten opnieuw komt. Hoewel hij wat lastiger verkrijgbaar gaat zijn, de Sephora's in Nederland zijn inmiddels weg, zal ik hem waarschijnlijk toch online gaan kopen. Ik gebruik de All Nighter elke dag, na mijn make-up en ik merk dan ook zeker dat m'n make-up er mooier en beter uit ziet.
 
 
Big van Lush, heeft deze nog uitleg nodig? Haha! Dit is de beste shampoo die ik ooit hebt gebruikt, het is even wennen in gebruik, maar inmiddels kan ik niet meer zonder. Hij maakt m'n haar zeer goed schoon en je haar krijgt er een mooie volume boost van.
 
 
De Catrice Photo Finish is een foundation waar ik steeds weer bij terug kom. Al die BB Creams en nieuwe foundations zijn leuk en aardig, maar ik blijf mijn trouwe Photo Finish toch opnieuw kopen. Ik denk dat ik inmiddels wel tien keer een nieuw flesje heb gekocht en dat blijf ik ook gewoon doen hoor. Haha.
 
 
Last but not least, Trind Cuticle Balsam! Ook hiervan heb ik al een aantal keer een nieuw flesje gekocht. Wanneer mijn nagelriemen er slecht uit zien (zoals nu) gebruik ik altijd dit product van Trind, na een paar dagen zien ze er weer goed uit. Heerlijk is dit spul.
 
Dit was nog best een lastige klus moet ik zeggen, met zo veel mooie producten is een selectie maken wel erg lastig. Ik heb dan ook echt gekeken naar producten die ik óf al eens eerder opnieuw heb gekocht óf die ik in de toekomst nog opnieuw zou gaan kopen. Veelal basic producten, maar juist daarom zou ik ze opnieuw kopen. Een goede basis is zo belangrijk, vind ik.
Welke tien producten zou jij sowieso opnieuw kopen, als ze op raken?
 
Lots of love, Lotte