donderdag 23 mei 2013

Afstudeer stress!

 
Op het moment dat jullie dit aan het lezen zijn, zit ik weer op  school te werken aan mijn afstudeer onderzoek. De aankomende twee weken moet ik namelijk samen met mijn projectgroepje, super hard aan het werk voor ons onderzoek. Jullie hebben hier en daar al kunnen lezen, dat ik op dit moment aan het afstuderen ben. De tijd begint nu echt te dringen en dat betekent: hard aan de bak! Even een update voor jullie dus, komt 'ie!

 
Ik studeer zoals ik al eerder zei, Sociaal Pedagogisch Hulpverlening op Hogeschool Windesheim in Zwolle. Hartstikke leuk, maar wel enorm hard werken ook. In combinatie met mijn blog, een leuk feest dat er aan zit te komen op 29 juni en mijn afstudeeronderzoek resulteert dat in heel veel drukte. Afstudeer stress alarm! Haha.
 
Het is nu gewoon even een heel drukke periode, maar daar komen we vast wel weer goed door heen, ik heb er alle vertrouwen in. Het kan zo af en toe dus even voorkomen dat een artikel wat later online komt, maar dat heeft dan dit als reden. Duimen jullie met me mee?
En voor de andere meiden die op dit moment in de examens zitten of ook nog aan het afstuderen zijn, good luck! Het gaat ons allemaal gewoon lukken, wij zijn kanjers, hihi.
 
Oh, en hebben jullie nog tips om met deze afstudeerstress om te gaan? Laat het me dan zo snel mogelijk weten, ik kan ze op dit moment goed gebruiken.
 
xx Lotte