zaterdag 18 mei 2013

Benefit Core Color producten

 
Benefit's nieuwste collectie 'Core Color' bestaat uit te gekke oogschaduws en verschillende kleuren lipgloss. Cute verpakkingen in overvloed en nieuwe producten, daar word ik altijd vrolijk van. Ik heb een Creaseless Cream Shadow uitgeprobeerd en een mooie Ultra Plush Lipgloss.

 
 
 
Benefit komt oorspronkelijk uit San Francisco en dat is ook wel een beetje terug te zien in de verpakkingen van deze producten. Ik vind Benefit een heel vrolijk, mooi en grappig merk. Deze producten maken mij dan gelijk ook vrolijk, ik was naar beide producten enorm benieuwd!
 
 
 
Hier zien jullie de Ultra Plush Lipgloss in de kleur Kiss You. In de verpakking lijkt hij misschien wat paars, maar zo veel kleur geeft de gloss niet af. Het is een creamy, romige lipgloss. Hij blijft gelukkig best lang zitten en het de verpakking is alleen al prachtig om te zien, natuurlijk!
 
 
 
 
 
Over de Creaseless Cream Shadow ben ik zo enthousiast! De kleur Birthday Suit is een vrij neutrale bruin tint, met een gouden shimmer er in. Hij is mooi om als basis op je oogleden te gebruiken en hij is perfect om bij vele looks te combineren. Hij blijft echt steen vast zitten, je hebt echt geen andere oogschaduwprimer meer nodig! Ik gebruik de kleur gewoon als oogschaduw zelf, maar je kunt er natuurlijk ook nog een poeder oogschaduw over heen aanbrengen.
 
 
Birthday Suit en Kiss You.
 
 
Birthday Suit op mijn oogleden, met een klein beetje een donker bruine oogschaduw in de hoek.
 

Kiss You geeft een mooie roze kleur aan je lippen, hij is niet enorm gepigmenteerd, maar de kleur is wel duidelijk te zien. Hij voelt heerlijk aan op mijn lippen, totaal niet plakkerig.
 
Ik word heel happy van deze Benefit producten, dit zijn overigens niet de enige producten uit de Core Color collectie, er zijn nog veel meer oogschaduws lipglossjes te vinden.
 
De Creaseless Cream Shadow kost 19 Euro.
De Ultra Plush lipgloss kost 17 Euro.
 
Lots of love, Lotte