dinsdag 28 mei 2013

Blush it up! Ben jij er bij?


Aaah! Ik weet niet waar ik dit artikel mee moet beginnen, want ik ben zo enthousiast en zó blij dat ik er eindelijk over kan vertellen. Ik moest het een tijdje verzwijgen, maar nu mag ik het van de daken schreeuwen: Zaterdag 29 juni viert Madam Lotte feest en daar wil ik mijn bezoekers heel graag bij hebben! Net zo enthousiast als ik? Lees dan meer over Blush it up!

 
 
Een hele tijd geleden begon het idee, omdat vriendin Marije voor haar studie een evenement moest uitwerken. Niet wetend dat ze een paar weken later te horen zou krijgen, dat dat event ook daadwerkelijk gerealiseerd moest worden. Tadá, daar begon het allemaal! Samen met de andere meiden uit de organisatie, zijn we kei hard aan het werk gegaan, want de tijd was kort.
 
Maar wat voor feest is het?
Blush it up! is een feest dat we willen organiseren voor al mijn bezoekers, al die lieve schatten die mij elke dag weer volgen op mijn blog. In juni bestaat MadamLotte.nl alweer drie jaar en daarnaast wordt op 29 juni mijn nieuwe website gelanceerd, tijd voor een feestje dus! Ik vind het zelf ook super spannend, want de website wordt in een geheel nieuw jasje gestoken en deze lancering wil ik samen met jullie mee maken. Daarnaast is het feestje bedoelt om jullie te bedanken, gewoon voor alles. Het feest wordt gehouden op 29 juni, bij de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle (ligt direct aan het station) en het feest duurt van 13.00-17.00 uur. Het feest bevat een bomvol programma, dat je als Madam Lotte bezoekers niet 'mag' missen.
 
Wat is er dan te doen?
  • Aller eerst vindt natuurlijk de lancering van mijn nieuwe website plaats, het blijft gewoon MadamLotte.nl, maar dan in een nieuw jasje!
  • Daarnaast is er de tijd en de ruimte dat ik jullie kan ontmoeten en even met jullie kan kletsen, het lijkt me zo leuk om mijn bezoekers wat beter te leren kennen.
  • Er zijn verschillende merken aanwezig, waarbij je je lekker kunt laten verwennen. Bij deze stands kun je ook een beetje shoppen, er zullen vooral leuke aanbiedingen zijn. Merken die er o.a. zijn: Sabon, Rimmel, Sally Hansen, Lou Musthaves (kledingzaak), Sans-online en er is een kapsalon aanwezig. Voor alles wat met beauty te maken heeft, kun je bij Blush it up! terecht.
  • Er wordt een make-over verloot onder de eerste 100 aanwezigen (je wordt volledig in de make-up gezet, je haar wordt geknipt en je ontvangt een volledig nieuwe outfit van Lou)
  • Er zullen hele leuke winactie's georganiseerd worden.
  • Er zal een modeshow van Lou Musthaves plaats vinden. Lou is een boetiekje uit Zwolle, waar ik heel graag mijn kleding shop. Ik weet zeker dat jullie er dol op zullen zijn!
  • Er komt een hele leuke zangeres optreden, ze is echt heel goed! Oh, en er is ook een goede DJ aanwezig!
  • The one & only Tim van EverythingTim.nl zal ook aanwezig zijn, waarschijnlijk zal hij bij Sabon aan het werk zijn.
  • Na afloop krijgen jullie allemaal een leuke goodiebag mee naar huis, ik weet dat jullie daar happy van worden.
  • En verder.. gebeurt er nog veel meer leuks!
 
 
Als je bij dit feest aanwezig wilt zijn, kun je online een ticket kopen, dat doe je hier!
Een ticket kost 16,50 Euro en daarvoor krijg je sowieso al een goodiebag dat meer waard zal zijn én een vet feest dat je als Madam Lotte bezoekers vast niet wilt missen. Je kunt er trouwens heel gemakkelijk met Ideal betalen. Hij zal eerst aangeven 15,50 Euro, maar het totaal bedrag komt wel op 16,50 neer. Let op, er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er wel op tijd bij. Er zullen in totaal max. 200 kaarten verkocht gaan worden. Als je verzekerd wil zijn van een kaartje, zou ik hem zo snel mogelijk online bestellen.
 
Er is trouwens geen leeftijd verbonden aan Blush it Up!, iedereen is welkom. Of je nou met je vriendinnen, vriendje, moeder, zusje of oma komt, het is allemaal gezellig.
 

 
 
Aller eerst ben ik enorm benieuwd naar jullie reacties, jullie konden de spanning niet meer aan en waren zo nieuwsgierig. De voorbereidingen voor het feest zijn nog in volle gang en ik houd jullie daar uiteraard van op de hoogte, ik ben zo blij dat ik dit samen met jullie kan gaan vieren.
 
Natuurlijk hoop ik jullie allemaal te ontmoeten de 29e, bij Blush it Up! Nodig je vriendinnen ook gezellig uit, want het is natuurlijk een perfecte middag om er gezellig met je vriendinnen op uit te gaan.
 
Ik zie jullie dan! Vergeet niet, de kaartverkoop zal hoogstwaarschijnlijk wel hard gaan.
 
Lots of love, Lotte