dinsdag 7 mei 2013

Fotodagboek, mei 2013 #1


Wat had ik een leuke week zeg, dat is ook wel terug te zien in de foto's. Leuke presentaties in Amsterdam en natuurlijk mijn workshop. Van de workshop komt morgen een foto verslag online, dus daar zien jullie vandaag nog niet zo heel veel van. Maar natuurlijk wel een kleine sneak peek. Snel kijken dus!

 
 
Ik ben echt zo dol op dit lakje van Golden Rose, wel heel jammer dat hij snel gaat chippen.
 
 
Mjam, scrub van Lush van m'n lippen likken.
 
 
Mijn outfit voor Koninginnedag.
 
 
En natuurlijk de oranje nagels.
 
 
Met een kleine oranje accent in de ooglook. Haha, je bent een Nederlander of niet ;).
 
 
Prachtige krullen maken met de Pearl wand van Remington, deze tang is echt hemels.
 
 
Hier de krullen een beetje uitgeborsteld.
 
 
Dit is een sneak peek van een hele toffe shoot die ik had. Ja hoor, weer voor 29 juni. Ik krijg allemaal reacties van jullie dat jullie zoooo nieuwsgierig zijn naar deze datum. Ik kan het zelf ook bijna niet meer voor me houden hoor, ben zo excited! Ik denk dat ik binnen nu en 10 dagen jullie er alles over ga vertellen.
 
 
Donderdag een event van Benefit in Amsterdam. Twee dagen na Koninginnedag en de Grote kerk op de Dam was beschikbaar om te bezoeken, er stond een enorme rij (sommigen mensen stonden langer dan 2 uur in de rij).
 
 
Zo gek, dat twee dagen hiervoor het koningspaar en de prinsesjes op stonden te zwaaien. Het balkon leek in het 'echt' opeens veel kleiner, haha.
 
 
Benefit!
 
 
 
Nieuwe producten! Ik vind de palletjes zo leuk die je hierboven ziet, dit is een kitje met de nieuwste poeder oogschaduws en creme oogschaduws.
 
 
 
Daarna liep ik plots tegen een leuke presentatie van de MAC Baking Beauties collectie aan, in de Bijenkorf. Dit is echt een collectie voor mij, zo zoet!
 
 
Bij thuis komst stond me een drukke avond te wachten, ik moest nog heel veel voorbereiden voor de workshop de volgende dag.
 
 
Vrijdag om 07.00 uur de wekker en goodiebags vullen met Vera.
 
 
 
Twee heel typerende foto's van deze leuke dag, blije en genietende gezichtjes :-)
 
 
Sommigen meiden namen cadeautjes voor me mee, veel te gek natuurlijk, ik voelde me een beetje jarig! Ik kreeg dit leuke setje met Caviar nails van Anouk, nogmaals bedankt meis! Daarnaast kreeg ik ook nog leuke cadeautjes van Kimberley!
 
 
 
En deze toffe ketting van Emmely en Marije, ik vind hem echt zooooo leuk! Zaterdag ging hij gelijk om bij dit witte blouseje met neon accenten.
 
 
Hé Cynthia bij Zapp Live, gelijk even een app naar d'r gestuurd!
 
 
Zo grappig. Jan-Willem was zondag in Amsterdam (voor Ajax ofcourse) en stuurde me heel enthousiast deze foto, toen hij langs de Inglot liep.
 
 
 
Ik heb langer dan 10 jaar paardgereden, maar 2 jaar geleden ben ik gestopt, omdat ik door meerdere omstandigheden het niet meer zo goed kon bijhouden. Vera kocht een paar maanden geleden haar grootste droom, dit prachtige paard Zeldina. Ik had er nog niet eerder opgereden, maar zondag eindelijk wel. Wauw, wat een bijzonder gevoel om weer op een paard te kunnen zitten. Zeldina zit overigens ook hemels, ik begrijp heel goed waarom Vera zo dol op haar is.
 
 
Lieve Mar, special friend!
 
 
 
Pff, zoals jullie weten ben ik met de laatste loodjes van m'n opleiding bezig. Daar hoort ook mijn 'eind' verslag, of ook wel mijn synthese verslag bij. In dit verslag onderbouw ik vijf stellingen, die betrekking hebben met mijn werkveld. Zondag avond zat ik helemaal in de flow en voor dat ik het wist was het al half twee geweest, oeps!
 
Tot volgende week!
 
Lots of love, Lotte