dinsdag 14 mei 2013

Fotodagboek, mei 2013 #2

 
Afgelopen week is voorbij gevlogen (zoals elke week eigenlijk, haha), maar ik wist echt even niet meer wat ik afgelopen week eigenlijk allemaal gedaan heb. Ik was weer een paar dagen in Apeldoorn om interviews af te nemen en thuis was ik druk met mijn eind verslag. Vooral veel school dus, laten we eens kijken!

 

 
Dit vond ik zo leuk om te zien, na mijn workshop plaatsten Kimberley en Ingeborg ook een artikel online op hun eigen blog.
 
 
Soms moet je jezelf belonen na een dagje hard werken, samen met Marijke (klasgenootje) naar de Starbucks in Deventer. Zij heeft een half jaar in Amerika stage gelopen en sinds dien verslaafd aan de White Chocolate mocha. Zoooooo lekker is die! Zij ging voor een Cheesecake en ik voor de Rocky nog wat, in ieder geval met heel veel chocola en marsmallows, jam!
 

Na een paar dagen had Marije nog steeds krullen, van de Pearl wand van Remington, wauw!
 
 
Dit is zo'n heerlijke shower gel, Sweet Mango en Jasmine van Treets.
 
 
Woensdag nam ik mama voor de eerste keer mee naar de Primark, dit was echt de drukste keer dat ik geweest was. haha, maar we hebben het overleefd.
 
 
Even thee tutten met Marije op Hemelvaart.
 
 
Ik ben nog steeds zo blij met mijn Marc by Marc Jacobs tablet house, elke keer als ik hem bij me heb, zie ik mensen kijken naar de neon koraal kleur, hij is zo opvallend.
 
 
Raspberry Swirl van MAC <3 font="">
 
 
Dit is één van m'n favo tops van Forever21, leuk met een neon top er onder.

 
Vrijdag was Jan-Willem Jarig, ik was daarom zo'n twee dagen bij hem. Heel gezellig met cadeautjes, lekker eten en lieve mensen.
 
 
En dan hadden we natuurlijk ook nog Moederdag, we hebben mama lekker verwend. Ze kreeg sowieso een ontbijtje. De aardbeien waren zo lekker, ben echt blij dat we die eindelijk weer lekker kunnen eten.
 

 
Cadeautjes voor mama! Plantjes voor in de tuin, riempje, blouseje en een 'steen' voor haar ketting.
 
 
Lente!
 
 
Dit zijn nu al mijn favo voorjaars schoentjes, deze loafers zijn van de Zara (kinderafdeling).
 
 
Wat kreeg ik lieve reacties op mijn outfit artikel, jullie zijn lief! :)
 
 
Een gouwe ouwe, Kiss Kiss Hibiskiss van Catrice.
 
 
Brrrr, jongens het is lente hoor, waar is het zonnetje?
 
 
Hier in ieder geval echt niet :(
 
 
Voor de derde keer deze week naar Apeldoorn. Ik hebben jullie al vaker verteld dat ik daar mijn afstudeeronderzoek uitvoer, bij een instelling. Op dit moment zijn we bezig met de interviews, dus moeten we vaak heen en weer.
 
 
Klaar voor de interviews!
 
 
Thuis was ik zo moe, het kost toch wel even energie dat reizen en interviewen. Nog even de laatste loodjes voor school.
 
 
Soms ben ik dan echt te moe om nog te bloggen, maar dit soort dingen maken het beautybloggen weer zo ontzettend leuk! Dit is Chloe, één van de lekkerste geuren die ik de laatste tijd binnen heb gekregen! Morgen komt er een review.
 
 
Mijn 'meiden van de organisatie' van 29 juni zijn al zo hard aan het werken, hier zie je een klein deel van het verslag waarin de enquête uitslag is verwerkt.
 
 
Yes, mijn eindverslag met stellingen zijn af! Dit verslag moest ik maken, voor mijn eind gesprek van mijn opleiding. Toch best een beetje spannend, maar wel heel fijn dat het nu ook af is.
 
Beetje een saaie week zo he? School is ook niet zo heel interessant om dit moment, haha. Deze week is wel weer iets afwisselender, maar dat ga je volgende week terug zien! Ik ga in ieder geval aankomend weekend naar Texel, met de hele familie, lekker even uitwaaien.
 
Lots of love, Lotte