vrijdag 17 mei 2013

Gratis leuke naametiketjes bij Spa Reine!


Advertorial
 
Wanneer ik van huis weg ga, gaat er altijd een flesje Spa blauw met me mee. Spa blauw is altijd lekker en het is belangrijk om voldoende vocht binnen te krijgen! Ik weet ook van mezelf, dat wanneer ik dit niet doe, ik niet voldoende drink. Maar je kent het vast wel, iedereen neemt zo'n zelfde flesje mee en ineens kun je je eigen flesje niet meer terug vinden. Gelukkig hoeft dit niet langer meer, want bij Spa Reine kun je je eigen flesje maken! Eigenlijk is het een actie voor kids, maar waarom zouden wij er zelf niet gewoon lekker gebruik van maken?!

 
Bij elke 6-pack Spa Reine 33 cl met actiesticker, krijg je een set van 6 naametiketjes gratis. De actie werkt als volgt: Op een 6-pack Spa Reine 33 cl zit een actiesticker met een unieke code. Op de speciale website spakids.nl maak je zelf een set van zes eigen naametiketjes.    Wanneer je de unieke code gebruikt, zijn ze allemaal gratis! Je kunt uit wel 30 verschillende afbeeldingen kiezen, je eigen naam toevoegen en je kunt ook een foto op je etiket laten drukken, of maak gewoon zelf een leuk ontwerp!
 
Je kunt mee doen van 15 april t/m 1 augustus (zolang de voorraad strekt). Handig toch, dat je zo altijd je eigen flesje herkend? Ik zou zeggen, snel een nieuw voorraadje shoppen en ga lekker aan de slag met je eigen persoonlijke, Spa reine flesje.