woensdag 1 mei 2013

Lush Popcorn lip scrub

 
Je lippen scrubben met popcorn? Oh yeah! De zoete popcorn geur en suiker korreltjes voel en ruik ik nog tijdens het schrijven van dit artikel, wat heerlijk. Lush heeft een aantal lipscrubs in haar assortiment, waaronder deze populaire Popcorn lipscrub. Smikkelen en scrubben te gelijk, dat is heus geen straf, kijk je mee?

 


In een potje van 25 gram zit de Popcorn lipscrub verpakt. Je hebt voor een scrubben maar een klein beetje nodig, dus met zo'n potje doe je een hele tijd. De ingrediënten uit de lipscrub zijn: Basterdsuiker, jojoba-lie, zeezout, polenta, kokosolie, knetterstof en smaakstof. Allemaal producten die je ook kunt eten en dat maakt deze scrub nog leuker, of lekkerder.
 
De olieen in de scrub hebben een verzorgde werking, de suiker en zeezout zorgen voor het scrubben (maar natuurlijk ook voor de popcorn smaak).
 


De scrub heeft een fijne substantie, namelijk een stuk kleiner dan een suiker korreltje. Ik vind fijnere scrubs altijd wat prettiger werken, het brengt ook wat fijner aan op je lippen. De geur is trouwens echt alsof je met je neus in een bak popcorn hangt, zo lekker! Zoet, maar ook een beetje zout.


 
Scrubben en aflikken!
 
Voor het scrubben pak je een klein beetje uit het potten en ga je met je vingertop, met ronddraaiende bewegingen, scrubben over je lippen. Na een minuutje ongeveer, ben je klaar en kun je de scrub gewoon van je lippen snoepen.
 
Ik ben echt wég van deze scrub, de geur is echt verrukkelijk en hij doet z'n werking goed. Voor een lipscrub van Lush betaal je 9,95 Euro.
 
Lots of love, Lotte