vrijdag 7 juni 2013

Andrélon Natuurlijk Puur - Testpanel gezocht + winactie!


De Natuurlijk Puur collectie van Andrélon bevat zes verzorgingsproducten in twee verschillende lijnen, namelijk Zuiver & Zen en Zijdeglans en Zen. Deze collectie heeft zijn naam 'Natuurlijk Puur' te danken aan de puurheid van het product, er zitten namelijk geen siliconen, parabenen en kleurstoffen in verwerkt. Samen met Andrélon ben ik opzoek naar een testpanel, vijf bezoekers die deze gehele collectie mogen uittesten! Enthousiast? Lees dan even verder!

 
Mijn ultieme zen-momentje? Een lekkere lange douche (waarbij ik mezelf optimaal verzorg), daarna een rustgevende maskertje en op de bank genieten van een leuk tv programma. Gewoon even een momentje alleen voor mijzelf! Ik moet zeggen dat deze momentjes, door alle hectiek met mijn studie, al heel lang niet meer hebben plaats gevonden.
 
Zoals ik al aangaf, zijn we opzoek naar een testpanel, die zal gaan bestaan uit vijf bezoekers. Deze vijf bezoekers krijgen een heerlijk verwenpakket met de nieuwe Andrélon Natuurlijk puur lijn. Vervolgens mogen deze dames de producten uittesten en hier een review over schrijven, eigenlijk net als wat ik normaal gesproken doe. De beste review wint dan uiteindelijk een heerlijke behandeling van haarstylist Ajen Huffels! In deze review ben ik vooral benieuwd welk gevoelens er bij je naar boven komen.


 
Wil jij deel uit maken van dit vijftallige testpanel? Dan wil ik je vragen jouw ultieme zen-moment te beschrijven of te fotograferen en dit in een email naar mij op te sturen. Mail jou zen-moment naar MadamLotte@hotmail.nl met als onderwerp: Andrélon Natuurlijk puur. De vijf leukste zen-momentjes mogen straks deelnemen aan het testpanel en maken daarbij dus kans op een behandeling van haarstylist Ajen Huffels.
 
Over een week maak ik de testpanel bekend en krijgen de testpanel leden van mij een mailtje! (vergeet je adres gegevens bij je mailtje niet op te geven!)
 
Lots of love, Lotte