donderdag 6 juni 2013

Favoriet: Rimmel Scandal Eyes Flex

 
De Rimmel Scandal Eyes Flex is sinds een aantal weken enorm favoriet van mij, mijn beste maatje, mijn lievelings, mijn.. ik kan geen dag meer zonder! Ik ben wat mascara's betreft erg kieskeurig, maar deze wist mij te overtuigen!

 
 
 
De Scandal Eyes Flex is de vernieuwde versie van de originele (die in de oranje verpakking) Scandal Eyes mascara. Van die was ik niet zo'n enorme fan, beter gezegd, ik kon er helemaal niets mee. Echter weet de Flex versie mij wel te verrassen. Qua verpakking is hij niet heel anders, naast de kleur die bij deze groen is.
 
 
 
 
De Scandal Eyes Flex mascara met Lycra, zou voor veel volume, zachte en flexibele wimpers moeten zorgen. En als ik eerlijk ben, is dit ook wat er gebeurd! De substantie van deze mascara is wat droger, maar niet zo droog dat hij alleen te gebruiken is voor het spinnenpoten effect. Hij is mooi op te bouwen in meerdere laagjes en geeft bij het eerste laagje ook al voldoende lengte, maar ook voldoende volume. Het enige nadeel vind ik, dat het borsteltje wat aan de grote kant is, ik ben daar nooit zo van.
 
 
Mijn 'naakte' oog.
 
 
 
Mét de Scandal Eyes Flex. Ik moet eerlijk zeggen, dat deze foto's niet zo goed tot hun recht komen. Dit omdat sommige wimpers toch wat klonterig lijken, dit komt dan ook omdat deze foto's aan het eind van de dag zijn gemaakt, nét nadat ik een tweede laagje had aangebracht. Toch blijf ik enorm enthousiast, omdat hij gemakkelijk werkt en je hebt direct het resultaat wat je wilt hebben: Volume en wat extra lengte. Ik ben er dol op!
 
De Rimmel Scandal Eyes Flex mascara kost 11,99 Euro en is o.a. bij Kruitvat, Trekpleister en Da te verkijgen.
 
En nog leuker voor jullie: Rimmel is ook aanwezig bij Blush it Up! Rimmel zal tijdens het feest leuke aanbiedingen hebben, ook deze mascara zal vol op te verkrijgen zijn (mét een leuke korting!) Inslaaaaaaan ;)
 
Lots of love, Lotte