maandag 10 juni 2013

Fotodagboek, juni 2013 #1

 
Hé hé, eindelijk weer een fotodagboek! Sorry lieve schatten, zoals jullie al wisten was ik de afgelopen maand enorm druk met afstuderen, dus ik had gewoon niet zo heel veel spannende foto's om met jullie delen en geen tijd. Vandaag eindelijk weer een fotodagboek, met foto's van de afgelopen 3 a 4 weken. Have fun!

 
 
Een paar weken terug had ik heel leuk evenement van mijn mediabureau 'Beauty & Suits'. We kregen een aantal hele leuke presentaties en we konden het nieuwe kantoor bewonderen.
 
 
De dag er na.. Op vakantie! We gingen een weekendje met de familie naar Texel.
 
 
Lekker terrassen in de Koog.
 
 
 
En natuurlijk elke dag naar het strand, dat hoort gewoon bij.
 
Met mijn neef Rogier en nicht Maaike, ze wilden heel graaf op de foto, haha!
 
 
Jari en Bart, kleine en grote neef!
 
 
Met opa in een super sonisch ding! Haha, een soort strand rolstoel met zonnepanelen!
 
 
Perry op de wacht.
 
 
Lekker wandelen met z'n allen, even uitwaaien.
 
 
Één van m'n favoriete plekjes op Texel.
 
 
Het was best wel koud toen we daar zaten, dus daarna lekker even opwarmen in een strandtent met verse munt thee.
 
 
Spiegelfoto! Met Jan-Willem, Vera en tante Jolanda.
 
 
 
Kijk dan wat een scheetje, dit is mijn lieve nichtje Lynn! Het dochtertje van mijn nicht Ilse en Bart, ik ben dol op haar <3 font="">
 
 
Zoals ik al zei, verder niet zo veel spannende foto's. Omdat.. Ik bijna alleen maar op het Windesheim te vinden was!
 
 
Werken aan het onderzoek met Marijke's bril, haha.
 
 
 We maakten echt hele lange dagen, we begonnen 's ochtends vroeg en gingen door tot half 10 's avonds. Dus we bestelde tussendoor lekker pizza's. Hier zie je twee hongerige dames, Laura en Marijke.
 
 
De flyer voor Blush it up! Is 'ie niet leuk geworden?
 
 
Ik deed mee aan 'No Make-up Beautygloss' en droeg een hele dag geen make-up, dat is niet zo erg hoor!
 
 
 
Filmpje opnemen van Sensationails, ik houd jullie op de hoogte! Tot nu toe zit alles er nog precies zo op, dat verbaasd mij echt.
 
 
Ah, dit was zo zielig. Perry moet heel vaak naar de dierenarts, omdat het zo'n zwak hondje is. Hij drinkt dagelijks meer dan 3 liter water en dat is echt véél te veel voor een hond. Hij werd daarom onderzocht en hij vond het zo spannend. Ook moest er bloed geprikt worden, hij was helemaal trots op zijn roze verbandje die hij om kreeg. En omdat hij zo zielig was, mocht hij ook cadeautjes uitzoeken bij de dierenwinkel, zijn speeltjes hield hij heel dicht bij zich.
 
Het logo voor ons onderzoek, we zijn er trots op!
 
 
Vera's paard beviel deze maand van haar veulen en het werd een merrie! Wat een plaatje he?
 
 
Daarbij horen natuurlijk beschuit met muisjes, ze trakteerde iedereen hier op.
 
 
Het aller belangrijkste en aller spannendste.. Ik had afgelopen woensdag mijn eindgesprek. Op deze manier probeerde ik te oefenen, alle belangrijke punten opgeschreven en aan de deur geplakt!
 
 
Het was een officieel gesprek, dus ik wilde me netjes kleden. Dit werd mijn outfit voor het gesprek! Zoals jullie misschien op Twitter al hadden kunnen lezen, ging het gesprek erg goed en kreeg ik een 8,5. Ik was zo blij! Daarna gingen m'n moeder en ik lekker uit eten bij Brasserie Jansen in Zwolle, eindelijk even genieten van het zonnetje.
 
 
Winactie voor Andrelon Natuurlijk Puur opzetten!
 
 
Onze woonkamer lijkt op dit moment een opslag plaats, alle goodies voor het feest komen langzamerhand binnen! Alles (behalve de Zwitsal doekjes, die waren verkeerd geleverd) zal in de goodiebags komen.
 
 
Sabon!
 
 
Wat was het de afgelopen dagen heeeeerlijk zonnig weer, zomer! Dat betekend heel goed insmeren, anders verbranden we.
 
De aankomende tijd ben ik nog eventjes druk met afstuderen, nog twee weekjes! En daarna mag ik eindelijk genieten van een wel verdiende vakantie en heel veel tijd om te bloggen, ik kijk er nu al naar uit.
 
Lots of love, Lotte