woensdag 19 juni 2013

Nog maar 30 kaarten te verkrijgen! + sneak peek winacties

 
Over 1,5 week is het al zo ver, dan zal Blush it Up plaats vinden! Hoe meer ik er aan denk, hoe spannender en leuker ik het ga vinden. De kaart verkoop is nog in volle gang, op dit moment zijn er nog maar 30 kaarten te verkrijgen. Dus als je nog interesse hebt, zou ik er maar snel bij zijn als ik jou was! De tickets kun je hier bestellen. Als je verder klikt, geef ik jullie ook even een sneak peek van de merken die een winactie organiseren op het feest (dit wordt zo leuk!)

 
Chloé (!!!!), een tegoed van 50 Euro bij Sans, een mega Blush it Up pakket voor één van de eerste honderd bezoekers, een complete make-over voor één van de eerste honderd bezoekers (inclusief nieuwe outfit make-up en haar styling) en sieraden van Flowies.
 

Dit zijn de merken/ winacties die sowieso aan bod zullen komen tijdens het feest, ik vind het echt te gek dat ik deze prijzen weg kan geven! Ik bedoel, mijn favoriete parfum Chloé? Een complete make-over inclusief geheel nieuwe outfit van Lou?
 
Je komt natuurlijk alleen in aanmerking voor deze winacties, als je bij het feest aanwezig bent. Nog eventjes en dan is het al zo ver, ik ben zo excited!
 
Lots of love, Lotte