maandag 3 juni 2013

Rituals - What makes you smileAdvertorial
 
 
Goede morgen lieve dames! Het is weer maandag ochtend en met een 'big smile' wil ik jullie allemaal een vrolijke maandag wensen!
When you smile to the world, the world smiles back. Een glimlach op de maandacht ochtend kan je dag goed maken, vind je ook niet? Duizenden jaren geleden leefde er een lachende buddha in China, deze beroemde monnik bracht met zijn lach heel veel geluk onder de mensen. Rituals nam deze lachende buddha als inspiratie voor hun nieuwe body care collectie. Doormiddel van een moderne laughing buddha in te zetten op de maandag ochtend, proberen ze in bovenstaand filmpje iedereen een lach te bezorgen.
 
Ook een glimlach en een beetje geluk met je vrienden delen? Lees dan snel verder wat je hier voor moet doen!

 
De mensen in het filmpje, hadden niet verwacht zo'n lachende man op het tram station tegen te komen, terwijl zo'n lach ze wel veel goed deed. De undercover Laughing Buddha wist de mensen te verrassen met een lach!
Dit heeft Rituals Cosmetics geïnspireerd om producten te ontwikkelen voor dagelijks gebruik die ingrediënten bevatten die een gevoel van optimisme, geluk en blijdschap met zich meebrengen. Er is een Laughing Buddha body care collectie uitgekomen, welke acht energieke producten bevat. Vol met verkwikkende citrusvruchten!
 
Vandaag is Rituals met een Social Media campagne gestart: What makes you smile. En daarvoor willen we jullie oproepen om mee te doen! Deel je geluk en je glimlach met je vrienden, door een foto up te loaden die iedereen laat lachen. Als je mee doet aan deze actie, maak je kans op een Laughing Buddha gift set t.w.v. 104,50 Euro (je kunt t/m 16 juni mee doen)
 
Fijne, vrolijke maandag!