Over Lotte


Lotte is het meisje achter de site Madam Lotte. Een jaar geleden meldde Lotte
zich aan bij Blogspot, om daar haar eigen beauty blog te beginnen. Al jaren droomde ze van haar eigen site. Zes jaar geleden is haar liefde voor beauty begonnen, door het afstruimen van meerdere beautyblogs op het web. Beauty werd een grote hobby en een droom ontstond; een eigen beauty blog. Het heeft uiteindelijk zo'n 2 jaar geduurd, voordat haar eigen blog daadwerkelijk online stond. Inmiddels is Lotte 23 jaar en blogt ze nu dagelijks over beauty. Ze schrijft reviews, geeft informatie, laat nieuwe collecties en trends zien en neemt filmpjes op. Af en toe vind je ook een update over fashion of lifestyle. Wat Madam Lotte zo uniek maakt, is de persoonlijkheid die je terug ziet. In elke update zie je Lotte zoals ze is. Ze vind het belangrijk om dicht bij haar bezoekers te staan en bezoekers ook bij haar blog te betrekken. Lotte wil haar ervaringen met beauty producten delen met haar bezoekers.
Lotte kan uren rond lopen in beauty winkels, make-up testen, spelen met make-up, nieuwe producten uitproberen en uiteindelijk een prachtig product kopen. Lotte neemt haar bezoekers mee in haar passie en dat lees je terug op de site.
Naast beautybloggen heeft Lotte ook andere bezigheden. Ze studeert SPH op het Windesheim in Zwolle. Inmiddels zit ze in haar derde studiejaar en loopt ze haar jaarstage. In het weekend doet ze graag leuke dingen met haar vriendinnen en haar vriend. Ze heeft inmiddels al meer dan 5 jaar verkering met Jan-willem. In haar vrije tijd rijdt ze paard en sport ze graag in de sportschool.

Hopelijk hebben jullie een beter beeld gekregen van de persoon achter Madam Lotte. Als je nog vragen hebt, kun je hier een reactie achter laten of een mail sturen naar MadamLotte@hotmail.nl

Tot ziens op Madam Lotte!
 

7 opmerkingen:

 1. Leuke site! Ga zo door xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke site! Ik kwam je net tegen via een retweet over je winactie op twitter! Ik ga je meteen in mijn blogroll zetten!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt echt een leuke site, haha wij zijn in groep 8 nog naar den ham geweest op kamp ;p Dat is alweer 6 jaar geleden , maar was toen erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een leuke site!
  De tips zijn heel erg handig, die ga ik zeker gebruiken!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele leuke site met handige tips... Doe zo voort!!! Dankzij jou ben ik ook mijn eigen site begonnen!!! X

  BeantwoordenVerwijderen

Reactie regeltjes:
- Niet schelden en ongepaste woorden gebruiken.
- Tips zijn welkom! :)
- Niet spammen, Je kunt je site intypen bij URL wanneer je een bericht achter laat. Zo kunnen anderen op je naam klikken en worden door gestuurd naar je site.